Kastamonu ve Çankırı’daki Trafik Kazası

Kastamonu’nun Tosya ile Çankırı’nın Ilgaz İlçeleri arasında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü 9 kişi de yaralandı.

Kastamonu’nun Tosya ile Çankırı’nın Ilgaz İlçeleri arasında 2 otomobil ile bir yolcu otobüsünün karıştığı trafik kazasında 2 kişi öldü, 9 kişi ise yaralandı. Çelikbaşı Mevkii’nde İsmail Çavlı’nın kullandığı 34 DL 8068 plakalı otomobil karşı yönde gelen Cafer Gökhar idaresindeki 34 VFG 60 plakalı yolcu otobüsüyle kafa kafaya çarpıştı. Bu arada seyir halindeki Yusuf Tanrıverdi yönetimindeki 34 ZE 755 plakalı otomobil de kaza yapan araçlara çarptı.

2 ÖLÜ 7 YARALI

Kazada, 34 DL 8068 plakalı otomobilde bulunan 5 aylık Elizan Çavlı olay yerinde, 21 yaşındaki Zehra Çavlı ise kaldırıldığı Ilgaz Devlet Hastanesi’ndi hayatını kaybetti. Kazada, Cafer Gökhar, Yusuf Tanrıverdi, İsmail Çavlı, Feyzanur Çavlı, Ayşe Demir, Sebahattin Demir, Aydın Bak, Gülfiye Güneş ve Atakan Oğuz Güneş ise yaralandı. Yaralılar Çankırı ve Ilgaz Devlet Hastaneleri’nde tedavi altına alındı.

Bayram nedeniyle trafik yoğunluğunun üst düzeyde olduğu D-100 karayolunda kaza nedeniyle uzun araç konvoyu oluşurken, karayolu da bir süreliğine trafiğe kapandı. Ekiplerin çalışmaları sonrası yaklaşık bir saat sonra trafik tek şeritte kontrollü bir şekilde sağlanmaya başlandı.

(Doğan Haber Ajansı) 4 saat önce..

Haber’de video İzlemek için TIKLAYINIZ.

En son Haberler