Direniş 0:0

Meşhur San Mames’teydi. Ateşli İspanyol seyircisi de A.Bilbao’nun en büyük itici gücüydü. Bunca eksik varken maça bir de Burak’ın kırmızı kart şokuyla başladık. Sahada 10 kişi kaldık ilk yarıda ecel terleri döktük. 45’de Henrique ile mutlak pozisyonu gole çeviremedik, saçımızı başımızı yolduk.

İkinci yarı kendimize geldik, sağanak yağmur altında İspanyollarla futbol dersi verdik. A.Bilbao ataklarında ‘1 numaramız 10 numara’ oynarken şansta bizden yanaydı. 54’de önce Halil ve sonra Alanzinho ile gole çok yaklaştık. 69’da Henrique ile inanılmazı başarıp ‘yüzde 100’lük pozisyonu harcadık. Aradığımız golü bir türlü bulamadık ama İspanya’dan moralli mutlu ve umutlu döndük.

STAD: San Mames

HAKEMLER: Daniele Orsato**,  Andrea Stefani **, Marco Barbirati **

ATHLETİC BİLBAO: Gorka İraizoz **, Fernando Amorebieta **, Mikel San Jose **, Ander Iturraspe **(Dk.46 Toquero*), Fernando Llorente **, Oscar de Marcos **(Dk.63 Jon Aurtenetxe*), İgor Gabilondo **(Dk.46 Susaeta), Carlos Gurpegi **, Iker Muniain **, Ander Herrera **, Javi Martinez **

TRABZONSPOR: Tolga Zengin**, Mustafa Yumlu **(Dk.68 Aykut Akgün**), Giray Kaçar **, Arkadiusz Glowacki **, Ondrej Celustka **, Serkan Balcı **, Gustavo Colman **, Burak Yılmaz **, Alanzinho **(Dk. 90+1 Barış Ataş*), Paulo Henrique **(Dk.87 Sezer Badur*), Halil Altıntop **

GOL: Yok

SARI KARTLAR: Dk.6 Iker Muniain, Dk.80 Toquero (Atletic Bilbao), Dk.62 Mustafa, Dk.73 Tolga Zengin, Dk.77 Colman, Dk.90 Seze Badur (Trabzonspor)

KIRMIZI KART: Dk. 6 Burak Yılmaz (Trabzonspor)

Taka

En son Haberler