Gölcük Kadırga Şenlikleri Başlıyor

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Kadırga Şenlikleri; bu yıl 22-24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Üç günlük şenliğin içeriği, organizasyon hazırlıkları Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Olgun başkanlığında yapılan toplantıda ele alındı. Kadırga Tesisleri’nin öncelikli olarak şenliklere hazırlanması, eksiklerinin giderilmesi kararının alındığı toplantıda, üç günlük organizasyonda nelerin yer alacağı da tartışıldı. Kadırga Şenlikleri Komitesi, şenlik alanını gezdi, eksikleri tespit etti. Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Olgun, semire alanında düzenleme yapılacağını, otların temizlenip, zeminin elden geçirileceğini belirtti. Kadırga Şenlikleri için aydınlatmadaki eksikler giderilecek, bay-bayan tuvaletlerinde gerekli onarım gerçekleştirilecek. Bölgenin ilaçlanması da yapılacak, 22-24 Temmuz’daki yenlikler öncesi bölge hazır hale getirildi.

www.ozgurkocaeli.com.tr

ATILMAK İSTEYENLER İÇİN KISA YOL TARİFİ, İZMİT ŞEHİR MERKEZİNDEN GÖLCÜK İSTİKAMETİNE DÖNÜLÜP YAKLAŞIK 12 KM SONRA YENİKÖY KAVŞAĞINDAN YOLDAN AYRILIP KADIRGA ŞENLİK ALANI TABELASINI TAKİP EDEBİLİRSİNİZ. BU KAVŞAKTAN SONRA YAKLAŞIK 5 KM TEPEYE TIRMANINCA ŞENLİK ALANINA ÇIKABİLİRSİNİZ.

KATILANLARA İYİ EĞENCELER

Ahmet Halis Topal

Resimler www.yalihuyuk.com Alıntıdır.

En son Haberler