Resullü köyü Hacıları Belli Oldu

İslam’ın beş şartın’dan biri olan Hac farizasını yerine getirmek için  yaptıkları müracatlardan sonra çekilen kura sonucunda Resullü köyü halkından güzel beldelere gitmeyi hak kazanan Köksal Bektaş,eşi Fatma Bektaş baldızı Feride Demirci ve emekli öğretmenlerimizden değerli  hocamız Hamit Kırarslan ve eşi Hac vazifelerini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gideceklerdir.

Hac,her yıl dilleri,renkleri,ülkeleri,kültürleri farklı, fakat hedef ve gayeleri aynı,milyonlarca müslümanın bir arada,hep birden ibadet edip ALLAH’A yönelmelerini,birbirleriyle tanışıp kaynaşmalarını,Müslümanların dertlerini görüşüp ortak çareler bulmalarını  sağlar.Mevlam müracatlarını yaparak kurada isimleri cıkmayıpta gitmek isteyenlerin gönlüne göre versin.

Bizlerde https://oguzlular.com Ailesi olarak Resullü köyünden hacca gidecek olan Hac’ı adaylarına  şimdiden hayırlı yolculuklar ALLAH kabül ve makbül eylesin dileklerimizi iletiyoruz.

Daha önce haberlerini yaparak sizlere duyurduğumuz Umre hacılarımızda Resullü köyü yukarı mahalle camisinde Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i şerif okutmuşlardır.Kalabalık bir davetli gurubunun eşlik ettiği Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i şerif’in ve edilen duaların kabul ve makbul olmasını diliyoruz.

İsmet Kılıçarslan/Medine Pazarı

En son Haberler

One Thought to “Resullü köyü Hacıları Belli Oldu”

  1. Hac kuralaı cıkan büyüklerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyor dualarının kabul olmasını ve bizleride hatırlamalarını diliyorum.Gözünüz aydın olsun…

Comments are closed.