Şahmelik Köyü Keltir Mahallesi vatandaşlarının yol hasreti sona erdi

Beşikdüzü İlçesine bağlı Şahmelik Köyü Keltir Mahallesi vatandaşlarının yol hasreti sona erdi.

Mahallelerine yolun gelmesiyle birlikte sevinçlerini paylaşmak amacıyla bir program düzenlediler. Programın açılış konuşmasını yapan Şahmelik Köyü Muhtarı Mehmet Uzuner, “Yıllardır yolu olmayan bu mahallemizin yola kavuşmasıyla Şahmelik Köyüne yeni bağlanmış bir mahallemiz olduğunu hissediyorum. 12 yıllık muhtarım, her seçim döneminde bu mahalle vatandaşlarından oy istemek için geldiğimde yüzüm kızarıyor, kendimi mahcup hissediyordum. Buraya ilk geldiğimde elektrikler dahi iki tel ile geliyordu. Bizim dönemimizde mahallemizin elektrik sorununu, su sorununu ve yol sorununu halletmiş olmaktan, vatandaşlarımıza hizmet verebilmiş olmaktan çok mutluyum. Çalışmalarımızda bizlerden yardımını esirgemeyen başta kaymakamımız Sayın Alper Faruk Güngör başta olmak üzere, encümenlerimize, siyasilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Programın sonunda Vakfıkebir İlçe Müftüsü Ahmet Tokdemir’in yaptığı dua ve ardından misafirlere yapılan ikram ile merasim sona erdi.

Programa Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Yeşilköy Belediye Başkanı Zülküf Dilli, Beşikdüzü Müftüsü Ömer Tütüncü, Vakfıkebir Müftüsü Ahmet Tokdemir, CHP milletvekili adayı Sedat Gözaçan, İl Genel Meclisi ve AKP İlçe Başkanı Harun Demirci, İl Genel Meclisi üyesi Ali Rıza Sezgin, Sezgin, CHP İlçe Başkanı Cemal Sezgin, Şahmelik Köyü Muhtarı Mehmet Uzuner, davetliler ve köy halkı katıldı.

Beşikdüzü Gazetesi

En son Haberler