Bekyad 12. Geleneksel”Sarma Günü”Daveti

Derneğimizin kuruluşundan itibaren her yıl düzenlenen ve bu yıl 12.sini gerçekleştireceğimiz Geleneksel “sarma günü”proğramımızda sizleride aramızda görmekten onur duyarız.

Ali Naci TAŞ

Yönetim Kurulu Başkanı

Bekyad (Beşikdüzü Kalkınma ve yardımlaşma derneği) her sene geleneksel olarak düzenlediği “Sarma günü” bu yılda çok görkemli bir kalabalık içersinde “sarma gününe” eşlik edecek sanatçılarla beraber 1 Mayıs 2011 günü gerçekleşecektir.

Bekyad’ın düzenlediği sarma günü geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda dernek merkezinin bulunduğu Gebze’deki Demir taş düğün salonunda(Gebze Demir taş Opet Tesisleri)saat 12.00 da başlayacak ve 17.00’e kadar devam edecektir.

Geceye Sanatçıların söyleyeceği bir birinden güzel eserler ile  Bekyad Derneği’nin ika ramı olan Kara lahana sarması ve yöresel yemekler damak tadımıza hitap edecektir.

Ayrıca bu güzel “Sarma Günü”13.30 ile 16.30 arası Kral Karadeniz T.TV’den canlı yayın yapılacaktır.

Sarma günü biletlerini Bekyad Derneği Yönetim Kurulu üyelerinden temin edebilirsiniz. Bilet Ücretleri 20.00 TL dır.

11.Sarma Günü’nü      HATIRLAYALIM TIKLAYINIZ.

 

En son Haberler

5 Thoughts to “Bekyad 12. Geleneksel”Sarma Günü”Daveti”

  1. Mustafa Yenigün

    Hersene dört gözle beklediğimiz sarma günümüzün 12.sini idrak edeceğimiz çok yakın gelecekte bu kez aranızda olamayacağım için üzgünüm, ama gönlüm günü kutlamakta olan tüm Beşikdüzü’lülerle beraber olacaktır. Sarma Gününe katılacak olan tüm akraba, dost ve arkadaşlara mutlu günler ve iyi eğlenceler dilerim. Başta dernek başkanı olmak üzere organizasyonu yapan ve emeği geçenleri de şimdiden tebrikler…

    1. Sn Mustafa bey sarma gününde olamayacağınız için üzgünsünüz belli inşallah burdan fotoğraf ve videolar paylaşarak yaşanan güzellikleri sizlere sunmaya calışacağız.

  2. Rabiye Taş

    Bu güzel günümüz’de bayanlar’ı sarma sarmaya davet ediyoruz.

    1. Evet gerçekten önemli bir konu bu Rabia abla onca insana dağıtılan sarmalar teker teker sarılıyor özenle pişirilerek bizlere dağıtılıyor.

      Gelenek olarak sarmayı saran hünerli ellere dernek yönetimi “sarma günü bilet üçreti”almamaktadır buradan duyurulur..

  3. Ali Dübüs-Almanya

    Televizyondan canli olarak izledim,gurbet ellerde akrabalarin özlemlerini bir nebze olsada giderdik bizlere böyle bir gün yasattiklari icin,basta yönetim kurulu baskani Ali Naci enisteye,teyzeme ve tüm katilalanlara ve emegi gecen herkese tesekkür ederim,Ayrica bizlere haber-duyuru olarak daima yeni gündemleri internet ve sms üzeri bilgilerle bildiren OGUZLULAR COM site yöneticileri ve elemanlarinada ayrica tesekkür ederim…iyiki varsiniz kendimi cok sansli hissediyorum tüm organizasyon,haber, görüntü yayinlari enistelerim sayesinde aliyorum ellerinize saglik Ibrahim eniste,herkese selamlar…

Comments are closed.