TÜYAD da Yılmaz Yeniden Başkan

Hafta sonu yapılan Türkelli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin olağan genel kongresinde, üyelerin tamamının oyunu alan Refik Yılmaz yeniden başkan seçildi.

Geçtiğimiz dönem başarılı çalışmalara imza atan Başkan Yılmaz, tek aday olarak girdiği seçim sonrası, yeni yönetim kurulunu oluşturdu. Yönetim kurulunda yeni isimlere yer veren Yılmaz’ ın yönetim kurulu şöyle; Hüseyin topal, Yusuf Ziya Bektaş, Erol Tohumluk,  Halis Topal, Adnan Sağlam, Ziya Kalaycı ve Rıfkı Bektaş.

Başkan Refik Yılmaz kongre sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Yılmaz “Bilindiği üzere TÜYAD Oğuz Beldesinin en büyük 2. tüzel kişiliğidir. Hizmet etmeye çalıştığı nüfus 9000 civarında dolayısıyla basite alınması söz konusu bile olamaz”.dedi Yılmaz, “ geçtiğimiz dönemlerden bugüne gelinen noktada kazananın Oğuz Beldesi olduğunu vurguladı. Derneğimiz geçmişten bugüne yaşanan süreçte yöre insanına olan desteğini sürekli sürdürdü. Oğuz Beldesi’ nin bugünkü şeklini alması ve koruması için gereken katkıyı sağladı. Özellikle Belde Belediyesinin yaşaması adına yapılan gayretli çalışma görmezden gelinmemeli. Dernek yönetimi olarak; yöre insanın sosyal ve kültürel anlamdaki kazanımlarının sağlanması, gurbetteki hemşerilerinin birlikteliğinin sağlanması ve Beldemizdeki insanların yaşam kalitesini artıracak çalışmalara TÜYAD olarak imza atacağız.” dedi.

Umut Yenigün

Oguzlular.com Site yönetimi olarak 3.dönem TÜYAD başkanlığına seçilen Sn Refik Yılmaz’ı kutluyor başarılar diliyoruz.

En son Haberler

One Thought to “TÜYAD da Yılmaz Yeniden Başkan”

  1. Refik YILMAZ

    Değerli oguzlular.com ailesi güzel dileklerinize teşekkür ederim.Hepimiz OĞUZ un neferleriyiz.Oğuzluları mutlu etme adına bir nebze katkımız olursa ne mutlu bizlere.
    Saygılarımla

Comments are closed.