Schwabach nehri Ceyda’yı vermiyor

Almanya’nın Erlangen kentinde 8 Ocak’ta Schwabach Nehiri’ne atlayıp intihar eden Ceyda Lara Pehlivan (29) hala bulunamadı.

Karların erimesi nedeniyle yükselen su seviyesi ve şiddetli akıntıda kaybolan genç kadının ailesi perişan oldu. Olayı Trabzon Akçaabat’tayken Almanya’daki komşularından duyan ve apar topar gelen Ceyda’nın babası Ahmet (64) ile annesi Fatma Pehlivan (59) büyük üzüntü yaşadıklarını söylediler. Kızlarına kavuşmak istediklerini söyleyen ailesi “Yetkililerden yardım bekliyoruz” diye konuştular

İÇİMİZ YANIYOR

Ahmet ve Fatma Pehlivan şunları söyledi: “Biz emekliyiz. Ceyda’nın kendisini suya atmasından sonra Erlangen’deki çocuklarımız bizi üzmemek için hemen haber vermemişler. Komşulardan telefon alınca apar topar geldik. Aradan bir ay geçti ancak yavrumuz bütün aramalara rağmen bulunamadı. İçimiz yanıyor. Onun biran evvel bulunmasını istiyoruz. Kızımızı Türkiye’de toprağa vermeden acımız her gün katlanarak artacak.” Ceyda’nın, Simens firmasında birlikte çalıştığı bir erkek arkadaşı olduğunu belirten Pehlivan Ailesi fertleri, her ikisinin de bir Türk dönercisinde ek iş olarak çalıştıklarını belirttiler.
AŞK İNTİHARI MI?

Aile sözlerini şöyle sürdürdü: “Evleneceklerdi. Olay gecesi dönerciden çıktıktan sonra araba köprüye yaklaşırken, kızım hava almak istemiş ve inip yürümeye başlamış. Arkadan arabası ile gelen S.E.’ye telefon edip, “Son sözün bu mu” diye sormuş, ardından “intihar ediyorum“ diyerek kendini köprüden derin sulara atmış. Erkek arkadaşı da peşinden atlayıp onu kurtarmak istemiş ancak kızım suda kaybolmuş. Erkek arkadaşı ise, görenlerin yardımı ile sudan çıkarılmış.” Kendisine telefonla ulaştığımız S.E. ise, Ceyda ile sevgili olmadıklarını belirterek ”Biz sadece arkadaştık. Acım büyük. Aradan bir ay geçti. Olayın artık kapanmasını istiyorum. Fazla da konuşmak istemiyorum” diyerek telefonu kapattı.

Karadeniz

En son Haberler