Fırtına Kadıköy’de durdu (Foto Galeri)

Trabzonspor’un Teknik Direktörü Şenol Güneş Fenerbahçe yenilgisinin ardından açıklamalarda bulundu. Yenilgiyi değerlendiren Güneş, bu maçta oyun olarak tedirgindik. İyi başlayamadık. Top kaybımız çok oldu. Oyuncu değişikliği ile golü yedik. Üzerine bir gol daha gelince daha bir tedirginlik yaşadık. Oyun akıcılığımızı ortaya koyamadık. Bizim normaldeki oyunumuzdan değişik bir oyun ortaya çıktı. Akılcı oyunumuzdan çıktık. Herkes bildiği futbolu oynadı. Rakip 10 kişiydi ama biz bunu bile değerlendiremedik.

Lig bir maraton. Buraya kimse bize puan verdi diye gelmedik. Emeğimizin ve akılcılığımızın karşılığı yoktu bu nedenle puan alamadık. Oyunumuzun karşılığını bugüne kadar hep aldık. Oynayamayınca doğal olarak karşılık alamadık. Rakiplerden İki puan daha önde olabilirdik. Ama olmadı. Lig yarışımız hep vardı bu yarış devam ediyor. Bugün kaybederek büyük bir avantaj kaybetmiş olduk.

Umut, “Buraya mağlubiyeti değil galibiyeti almak için gelmiştik ama olmadı. Taraftarımızın desteğiyle bu durumdan çıkmamız lazım. Şuan yapacak bir şey yok. Antalya’ya konsantre olmalıyız. Daha önce de söylemiştim. Takım halinde hareket edince bizi kimse yenemez ama bugün takım olamadık. Taraftarımızın desteği ile rehaveti atıp Eski futbolumuzu yakalarız.

Burak, “Bugün çok kötüydük. İstediğimiz performansı yansıtamadık. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. toparlanıp seri yakalamaya çalışacağız.

Fenerbahçe’ye 2-0 yenilen Trabzonspor’da Serkan Balcı oynadıkları futbolu beğenmediğini söyledi.

Serkan Balcı, Fenerbahçe karşısında sergiledikleri futboldan duydukları memnuniyetsizliği dile getirirken, “Kazanmak için gelmiştik ama iyi mücadele etmemiz gerekiyordu, iyi mücadele edemedik. Henüz maçın ilk yarısında skor 2-0 oldu. Bizim için zor bir maçtı. İyi mücadele edemedik ve yenildik. Biz takım olarak iyi mücadele ederek bulunduğumuz konuma geldik. Bu futbol bize yakışmadı. Ders almamız gerekiyor. Biz şapkalarımızı önümüze koyup düşünmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Ligde hala lider durumda olduklarını hatırlatan Serkan, “Liderliğimizi sürdürebilmemiz için iyi mücadele etmeliyiz. Çünkü biz iyi mücadele ederek kazanabilen bir ekibiz. Bunu yapmazsak kazanamıyoruz. Önümüzdeki haftalarda da konumumuzu korumak istiyoruz” şeklinde konuştu.

maçın 17. dakikasında sakatlanarak sahayı terk eden Egemen Korkmaz’ın sakatlığının ciddi olduğu öğrenildi. Futbolcunun sağ alt arka baldırında yırtık meydana geldiği ve yaklaşık 1 ay boyunca sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

İstanbul Şükrü Saraçoğlu stadında oynanan ve Trabzonspor’un 2-0 kaybettiği karşılaşma öncesi Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerinin , Trazonspor yönetimine karşı olan çirkin tavrı tepki topladı.Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında  oynanan karşılaşma öncesi  Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Şükrü Saraçoğlu stadında tribündeki yerini alan Trabzonspor  başkan ve yöneticilerinin  yanına bile uğramadı.

Karşılaşma için stadyumdaki yerini alan başkan Sadri Şener ve yöneticilerin bulunduğu tribüne dahi gitmeyen başkan Yıldırım bu düşmanca tavrı büyük tepki görürken Yıldırım ve yöneticileri  maçı kendine ait localardan izledi

Trabzon’a geldiğinde kendisine aşırı ilgi gösterilen ve valilik konutunda yemek verilen F.Bahçe başkanı ve yönetiminin bu tavrı tepki gördü .

Haber61

En son Haberler