Beşikdüzü Belediyesi işçilerine % 17 zam

Beşikdüzü Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasındaki toplu iş sözleşmesinde ilk altı ay için % 10, ikinci altı ay için % 7 oranında zam oranıyla anlaşma sağlandı.

Belediye Başkanı Ramis Uzun ile Belediye İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Numan Öztürk’ün katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Belediye İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Numan Öztürk: “Beşikdüzü Belediyesi ile yıllardan beri toplu iş sözleşmesi yapıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Ramis Uzun ile yaptığımız sözleşmeye göre ilk altı ay için % 10 ikinci altı ay için % 7 oranında zam vererek, emeğe ve çalışan arkadaşların alın derine ne kadar saygılı olduğunu gösterdi. Bundan dolayı ben Belediye İş Sendikası olarak değerli belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Sendika ile imkânlarımız ölçüsünde sözleşme yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Ramis Uzun’da: “Gönül ister ki; daha çok verelim. Ama imkânlarımız bu kadar. Yaptığımız bu sözleşme öncesi ve sonrası gösterdikleri hassasiyetten dolayı Belediye İş Sendikası yetkililerine teşekkür ediyorum. Göreve geldiğim günden bu zamana kadar, İller Bankası’ndan gelen paylarımız düşmesine rağmen, personelimizin maaşlarını bir gün aksatmadık. Bundan sonra da aksatmamak için gayret göstereceğiz. Yaptığımız bu sözleşme her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Toplu İş sözleşmesinde Belediye İş Sendikası Trabzon Şube Başkan Yardımcısı Engin Erbaşaran, Şube Denetleme Komisyon Başkanı İhsan Velioğlu, İşyeri Baştemsilcisi Hasan Başkan, İşyeri Temsilcisi Süleyman Alibakan ve Beşikdüzü Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Cemil Kığılcım’da hazır bulundu.

Beşikdüzü Gazetesi

En son Haberler