Cafe Karadeniz Kaynarcada

 İşletmeciliğini garameduğun (Dolanlıdan) Sinan KARAGÖZ’ün yaptığı Cafe Karadeniz bir süre önce kaynarcada açılmıştı. daha önce de cafe karadenizi ziyaret etmiştik ancak mekanının değiştiğini daha ferah ve raat bir mekana taşındığını duyunca tekrar siyarete gittik.

Oldukça güzel yeni bir mekana taşınan cafe karadeniz, büyük ekran televizyon ve digitürk, d-smart ile de müşterilerine maç izleme imkanı da sunmaya başlamış. Mekanın en güzel özelliklerin den birisi de terasının olması ki bu gerçekden müşteri portföyünü de genişletmiş.

Yeni iş yerinde bol kazançlar diliyor ve hayırlı olmasını umuyoruz. Tavsiyemiz eger bu civarlarda iseniz mutlaka bir hafta sonu Sinan karagöz’ün mekanına gidin ve o güzel taze çayının güzel sohbetinin bir tadına bakın..

En son Haberler

3 Thoughts to “Cafe Karadeniz Kaynarcada”

  1. Hayırlı uğurlu olsun sinan ALLAH bol kazanclar nasip eylesin..

  2. RAMAZAN COŞKUN

    HAYIRLI OLSUN BOL KAZANC TEMENNİ EDERİM

  3. sinankaragoz

    Öncelikle haber ve reklamdan dolayı site yöneticilerine teşekkür ediyorum.
    cafe karadenizin pendik çevresindeki beşikdüzülülerin ve oğuzluların buluşma noktası olması benim en büyük temennim. bu benim için ekonomik kazançtan çok daha önemli mekanımıza misafir olarak gelen hemşehrilerimiz eminimki bu felsefede olduğumuzu farketmişlerdir.. herkeze sevgiler…

Comments are closed.