Yolsuzluk Öldürecek

Yıl 2011. Yer Akçaabat Uçarsu köyü. Aşırı kiloları nedeniyle yürüyemediğinden hastaneye gidemeyen Ayşe Aydın. Ya acilen İl Özel idaresi yolunu yapacak, ya da ölecek. Tansiyon, Şeker, Kanser

Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Uçarsu köyünde yaşayan 68 yaşında ve yaklaşık 200 kilogram ağırlığındaki Ayşe Aydın, yürüyemediği ve evinin önüne kadar yol bulunmadığı için hastaneye gidip tedavi olamıyor. Aydın, 14 yıl önce eşini kaybettiğini ardından tansiyon ve şeker hastalığına yakalandığını ve son olarak mide kanseri olduğunu söyledi. Evinde mahkum hayatı yaşayan Aydın, yetkililerden tedavisi için yardım istedi.

Özel İdare Duyarsız

38 yaşındaki bedensel engelli oğlu Münir Aydın ise annesinin sağlığına kavuşması için başvurmadıkları yer kalmadığını belirterek “Yıllardır annemi doktora götürmek için kapımıza yol yapılmasını istedik ama yapılmadı. Trabzon İl Özel İdaresi`nden gelen yetkililer yol ile evimiz arasındaki patikanın ne halde olduğunu gördüler. Ancak hiçbir çalışma yapılmadı adeta can çekişiyoruz“ şeklinde konuştu.

Taka

En son Haberler