Haydi Olimpiyata

Trabzon, İstanbul’u fethe hazırlanıyor… Olimpiyat’ta sayısız şov yapan Bordo-Mavililer, bu kez Belediye maçında 70 binlik rekoru kırıp gövde gösterisinde kararlı. Biletler tükeniyor, Fırtına adım adım yaklaşıyor.

Son dönemlerin en iyi sezonunu yaşayan, Süper Lig’de haftalardır liderliği elinde bulundurup, taraftarına 26 yıl sonra tekrar şampiyonluk şarkılarını gür sesle söyleyen Trabzonspor, İstanbul’da şova hazırlanıyor… Daha önce de bir çok kez misafir olarak geldiği Olimpiyat Stadı’nda sevenlerinin desteğiyle ev sahipliğine geçiş yapan Karadeniz temsilcisi, bu defa rekor hesapları yapıyor. Belediyespor ile kozlarını paylaşacak Bordo-Mavililer, İstanbul’da ‘resmi seyirci’ değerleri alanında çıtayı hayli yükseğe koymuş durumda. Bucaspor sınavından bile önce pazar günkü randevuya kilitlenen Trabzonsporlular, forumlar ve taraftar dernekleri aracılığı ile organizasyon üzerine organizasyon yapıyor, taraftarların geçen hafta satışa çıkan biletlere ilgisini artırmaya çalışıyor. Biletix üzerinden yapılan alımların her geçen saat arttığı öğrenilirken, karşılaşmanın saat 16.00’da olması da özellikle ulaşım konusunda stada geleceklerin sıkıntısını en az noktaya taşıyor.

Rekor 70 bin 125 kişi

Geçen sezon Manisa sınavında 40 binleri bulan, bu sezonun başındaki Süper Kupa karşılaşmasında 30 binleri aşan Trabzonsporlu taraftarlar, eğer Olimpiyat Stadı’nı doldurursa ezeli rakipleri Fenerbahçe ile Galatasaray’ın ortak rekorunu da geçecek. Zira 21 Eylül 2003’teki İstanbul randevusunda açıklanan biletli seyirci sayısı 70 bin 125 olarak kayıt altına alınmıştı. Takımını 2010 yılında İstanbul’da son kez görecek olan Trabzonlular’ın bu coşkuyu pazar günü tavana taşımasına kesin gözüyle bakılıyor.

Fanatik

En son Haberler

One Thought to “Haydi Olimpiyata”

  1. Nurgül BİLGİLİ

    HAYDEN OLİMPİYATA..GÖVDE GÖSTERİSİ YAPMAYA .HERKES GÖRSÜN TRABZON’UMUZU…

Comments are closed.