Ayşe Arslan Vefat Etti

Beşikdüzü İlçesi Oğuz Beldesi’nden merhum Emin Arslan’ın eşi Ayşe Arslan vefat etti.

Beşikdüzü’ndeki evinde bir hafta önce kalp krizi geçirerek baygın düşen 74 yaşındaki Ayşe Arslan, itfaiyenin imdadına yetişmesiyle acilen Vakfıkebir Devlet Hastanesine, oradan da Trabzon Fatih Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Beyne giden ana damarın tıkanmasına bağlı olarak bir haftadan beri hastanede yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren Ayşe Arslan 15.10.2010 Cuma günü saat 19:00 civarında yaşamını kaybetti.

Yakınlarının anlattıklarına göre; geçtiğimiz Cumartesi günü kendisini arayan kızının telefonuna cevap vermeyince, komşularından soruluyor. Eve çıkan ve kapıyı çalan komşuları, kapının açılmaması üzerine durumdan endişelenerek itfaiye ekiplerine haber veriyorlar. Evin balkonundan içeriye giren itfaiye elemanları, Ayşe Arslan’ı içeride baygın halde yatanken buluyorlar…

20.03.2009 Tarihinde eşi Emin Arslan’ı kaybeden Ayşe Arslan’ın bir sene önce de kalp krizi geçirdiği belirtildi. Oğulları olmadığı için kendisiyle kızları ve damatları ilgileniyordu. Kızlarının ve damatlarının ısrarlarına rağmen yalnız yaşamayı tercih eden Ayşe Arslan’ın vefatı, kızları ve damatları başta olmak üzere yakınlarını ve akrabalarını çok üzdü.

Vefatının günü akşamı Oğuz Beldesine çıkarılan cansız bedeni, 16.10.2010 Cumartesi günü ikindi namazını müteakiben belediye mezarlığına defnedildi.

Cenazesine; Oğuz Belediye Başkanı Şakir Yenigün, eş dost ve akrabaları ile ilçe ve çevre köylerden çok sayıda vatandaşlar katıldılar.

Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve belde halkına baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Fotoğrafların Tamamı için http://www.mithatgudu.com/haber/aysearslan.html  tıklayınız.

En son Haberler

3 Thoughts to “Ayşe Arslan Vefat Etti”

  1. Ertuğrul DÜBÜŞ

    Allah rahmet eylesin…

  2. mustafa kılıcarslan.zonguldak

    ALLAH RAHMET EĞLESİN MEKANI CENNET OLSU.

  3. Ali Dübüs

    ALLAHTAN RAHMET DILER YAKINLARINA BASSAGLIGI DILERIM;MERHUME AYSE YENGEYLE ALMANYADA YASADIGI YILLARDA COCUKLUGUM DEVRESINDEN TANISIKLIGIMIZ VARDI TA KI TÜRKIYEYE KESIN DÖNÜSLERINE KADAR ILETISIMIZ KESILMEMIS IZINE GELDIGIMIZ ZAMANLARDA DA GÖRÜSÜRDÜK;MEKANI CENNET OLSUN….

Comments are closed.