Artık Veda Zamanı…

Sevgili Ziyaretçilerimiz!

Sekiz yıldır Görevli Bulunduğum Beşikdüzü İlçesi Oğuz Beldesi’nden Maalesef Ayrılıyorum…

Gelişen ve değişen hayat şartları ve çocuklarımın eğitim-öğretim durumu nedeniyle yaklaşık üç ay önce merkeze yakın olabileceğim bir yere tayin isteğinde bulunmuştum. Uygun boş yer olmadığından alternatif olarak becayiş aradım. Daha önce de tanışıp görüştüğümüz ve kendisi de becayiş düşünen Vakfıkebir Merkez Körez Mahalle Camii İmam-Hatibi Sabri Yayla arkadaşımızla yer değiştirme (Becayiş) konusunda anlaştık. Becayiş istemiyle yaptığımız müracaatlar uygun görülerek onay yazımız bizlere tebliğ edilmiştir.

Ramazan ayında yeni görev yerlerimizde olmamız gerektiği tarafımıza bildirildiğinden Salı gününe kadar taşınmamız gerekmektedir. Gidişimizin Ramazan ayının hemen öncesine denk gelmesi bizim irademizin dışında gerçekleşmiş olup özellikle görevli bulunduğum Oğuz Beldesindeki cemaatimizin bunda her hangi bir art niyet ve düşünce aramayacaklarını düşünüyorum ve temenni ediyorum. Zaten burası boş kalmayacak ve bizim gidişimizle birlikte Sabri Yayla hocamız görevine başlayacaktır.

Oğuz Beldesi Merkez Camii Sabri Yayla arkadaşımız aynı zamanda ilk görev yeridir. Dolayısıyla burayı bilen ve tanıyan bir arkadaşımız olması hasebiyle cemaatimizle kolay kaynaşacaktır diye düşünüyorum.

Oğuz Beldesi görev hayatımızda unutulmaz olumlu izler bırakmıştır. Bu konu ile ilgili düşüncelerimi inşallah ilerleyen günlerde sizlerle paylaşmaya çalışacağım…

Web sitemizin açılış tarihi olan 19.12.2006 dan beri sizlere imkânlarımız ölçüsünde hizmet vermeye çalıştık. Bir hobi olarak başlayan web site çalışmalarımız gün geçtikçe, siz ziyaretçilerimizin çalışmalarımıza gösterdikleri ilgi ve alaka neticesinde, bu işin artık devam etmesi gereken bir hizmet olduğu duygusunu pekiştirerek; adeta gönüllülük esasına dayalı vazgeçilmez bir hizmet haline dönüşmüştür.

Din görevlisi olmamız hasebiyle, hem görevli bulunduğumuz yerdeki insanlarla olan ilişkilerimizin etkin ve verimliliği açısından, hem de yüz yüze görüşme imkânı bulamadığımız insanlarla sağlıklı iletişim sağlayabilmek düşüncesiyle internet paylaşımını önemsediğimi belirtmek isterim. Bu güne kadar özellikle Oğuz Beldesinden olmak üzere sizlerle paylaştığım haberler ve bilgi paylaşımı bundan sonra da aynen devam edecektir. Birçok dost ve arkadaşlarımız, özellikle Oğuz Beldesi vatandaşları bizim ayrılacak olduğumuzu duyduklarında; “Artık bundan sonra biz köyümüzdeki gelişmeleri, haberleri öğrenemeyecek miyiz? “ diye üzüntülerini paylaştılar. Ben bu arkadaşlarımızın şahsında tüm site ziyaretçilerimize sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Ve diyorum ki; Allah imkân ve fırsat verdikçe beldeden ve bölgeden bilgi paylaşımımız devam edecektir. Ancak yer değişikliği nedeniyle bir kaç gün, güncel haber ve bilgi paylaşımına şartların uygun olmayacağını belirtir; tüm ziyaretçilerimize sevgi, saygı ve selamlarımı iletirim.

Bir başka mekândan sizlerle buluşuncaya dek Allah’a emanet olunuz.

Not: Cuma günü camide cemaatle vedalaştıktan sonra, Cumartesi günü beldeden ayrılmayı düşünüyorum. Ancak; Pazar günü akşamı saat 20:00 (Akşam saat sekiz) de Belediye Başkanımızın yapacağı halk toplantısına da iştirak ederek görüşemediğimiz vatandaşlarla da vedalaşma imkanı bulacağımızı Oğuz Beldesi vatandaşlarımızın bilgilerine sunuyorum.

Bizi izlemeye devam ediniz…

Mithat GÜDÜ

H.İbrahim ve Baki:Değerli hocamız ve sanal alemde meslaktaşımız olan Mithat hocamızın bu süpriz haberi bizleri gerçekten şok ederek üzmüştür.Yeni görev yerin’in hayırlı omasını yeni görev yerinde  başarılar diliyoruz..

En son Haberler