Düğün / Nişan Hab. Son Dakika 

Düğünümüz Var Dostlarımız Davetlidir.

Allah’ın emri peygamberimizin sünneti olan “evlenme” nin kültürümüzdeki değerlerinden “düğün merasimi” bu yaz da sevinçleri artıracak; akrabaları ve dostları bir araya getirecek. Köyümüzün düğün merasimleri köyüm insanı

(Ahmet) Hamdi –Nezaket KILIÇ’ın oğlu S.Abdullah KILIÇ ile Gülseren’in 20 Haziran 2010 Pazar saat 18.00 da Beşikdüzü Şehit Öğretmen Gürhan Yardım İlköğretim Okulunda.

  Ardından Köyümüzün İngilizce Öğretmenlerinden (Bilalın) Hamit-Meryem KILIÇ’ın “İKİZ OĞULLARI” Hasan KILIÇ ile Esra ve Hüseyin KILIÇ ileTülay 27 Haziran 2010 Pazar saat 18.00 da Beşikdüzü Şehit Öğretmen Gürhan Yardım İlköğretim Okulunda “İKİZ DÜĞÜN” yapacaklar.

Yine köyüm insanı (Zıpbu) Ahmet ZIP-Fatma ZIP’ın oğlu Tarık ZIP ile Öznur GÜMÜŞ ,25 Temmuz 2010 Pazar saat 18.00 da Beşikdüzü Şehit Öğretmen Gürhan Yardım İlköğretim Okulunda.

Köyümüz doktorlarından Dahiliye Uzmanı Serdar CENGİZHAN ile Asuman , Beşikdüzü Belediyesinin Adacık Mahallesindeki Plajında 31 Temmuz 2010 Cumartesi saat 19.00’da dünya evine gireceklerdir.

”Cakirli.net” ve “https://oguzlular.com”ailesi olarak bu evliliklerin hayırlı olmasını;evlenecek kardeşlerimize sağlık,mutluluk ve bereket getirmesini diliyoruz.

En son Haberler