Son Dakika Yöresel Haberler 

Belediyenin Yeni Araçları Hizmeye Başlıyor

Oğuz Belediye Başkanı Şakir Yenigün’ün girişimleri ve hayır sever vatandaşların katkılarıyla belediyeye kazandırılan araç ve makineler hizmete hazır.

Araçların alım ve bakımı ile ilgili gurbetteki hayır sever vatandaşlara teşekkür eden Başkan Yenigün, “Bu araçların belediyemize kazandırılmasında gurbetteki vatandaşlarımızın çok büyük katkısı ve desteği olmuştur. Üç aracın (otobüs, cenaze aracı ve bir makine) kazanımında belediye bütçesine nerdeyse hiç dokunulmamıştır. Tamamen hayır sever dostlarımızın katkılarıyla elde edilmiştir. Makinelerden biri (büyük kepçe) nin yapımı belediye bütçesinden karşılanırken, Sayın vekilimiz Akif Hamzaçebi’nin katkılarını unutmamak gerekir” dedi. Başkan Yenigün ayrıca, Beşikdüzü Belediyesi’nden alınan ford transit kamyonetin de kaporta ve boya işleri için Trabzon’da olduğunu, yakın bir zamanda fırının hizmete girmesiyle ekmek taşıma aracı olarak kullanılacağını söyledi.

Belediyenin resmi web sitesinin de yakın zamanda (on gün içinde) aktif olarak hizmete açılacağını belirten Belediye Başkanı Şakir Yenigün, yoğun geçen çalışma ve hizmetlerle ilgili olarak da, “Amacımız insanlarımıza hizmet etmektir. Bu hizmetlerimiz artarak devam edecektir. Bu yolda bizlere yardımcı olan, maddi-manevi desteğini esirgemeyen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye ekledi.

En son Haberler