Bizden Haberler Düğün / Şenlik Foto. Son Dakika Yöresel Haberler 

Bekyad’ın 11. SARMA GÜNÜ yapıldı..

Bekyat (Beşikdüzü Kalkınma ve yardımlaşma derneği)’ın bu yıl 11.sini düzenlediği  SARMA GÜNÜ yine çok güzel geçti. Çok seçkin katılımcıların olduğu güzel sarma gününde az konuşma bol bol horon vardı. İnanın herkez horona doydu.

Eylence Program dahilinde başladı devam etti.  Yine Annelerimiz sardıgı sarmaları da afiyetle yedik ellerine yüreklerine sağlık.Vaz geçilmezimiz ekmeğimiz , kırmızı helvamız ve ayranımızla zengin bir safra sundu dernek başkanımız bizlere,Başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz.

Günün ilk konuşmasını Bekyat Başkanı Sn Ali Naci TAŞ yaptı ve öncelikle sarmaları saran ellere sonrada katılımıyla oradaki çoşku ve sinerjiyi yaratan tüm misafirlere teşekkür etti. Bu yıl gerçekleşen 11. sarma günümüzü siz değerli dostlarımzla inşallah ilerki senelerdede devam ettireceğinin müjdesini verdi.

Kemençesi  ve türküleriyle Osman ve Serdar Sarı yine bizlere unutulmaz gaydaları çaldılar uzun geçen kış mevsiminin bütün özlemini burada sarma gününde attırdılar bizlere ve Muhammet Cinkaya her zaman dinlediğimiz o muhteşem türkülerini bizler için söyledi.

Daha fazla uzatmadan, Bekyat’ın davetine   teşrif edip eylencemizi onurlandıran değerli isimlere  Doğu ÖZAÇAN (doğuş Üniversitesi Mutevelli Heyeti Başkanı), Rıfat KOYUNCU, Osman İPEK, Avni YAYLA, Emine TAŞ, Ulaş İPEK, Yılmaz DÜBÜŞ, Perihan KÜÇÜKYILDIZ, Mehmet HEKİMOĞLU, İsmet YENİGÜN, Ömer TIĞ, Saadettin MALKOÇ, Ramazan KIRARSLAN, Mehmet Naci ANGIN, Tahsin ZIP (Beşikdüzü’nün Efsane Muhtarı), Şakir YENİGÜN (Oğuz Belediye Başkanı) ) plaket verdi.

Ayrıca yine orada olan değerli isimlerden; Refik YILMAZ, Muhammer AÇIL, Mehmet KORKMAZ, Halil ibrahim KADIOĞLU, Fazlı ZENGİN, Mustafa KILIÇ, Ahmet TOPAL, Veysel AYAR, Rıfat ÖZĞÜR, Davut TURAN, Hasan YARIMBAŞ, Faruk ZİHNİ,  Mehmet KARAKOÇ, Mehmet AYDIN, Muhiddin TÜRKÖNE, Yakup UZUN, Nizamettin ÇALIK, Tunay UZUNBOY, Ömer ÖZTÜRK, İsmail KARA, Muhammet KORKMAZ, Mehmet ACİL, Kenan PAMUK, Hüseyin ATEŞ,  gibi isimlere da çok teşekkür ediyoruz.

Bu güzel geçede  bulunmak isteyipde bulunamayan ama haber göndererek gönüllerimiz orada diyen büyüklerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz.

Biz oradaydık…

Ya siz Neredeydiniz. Simdi izleyelim eğlencenin doruk noktaya ulaştığı anları bakalım.Haberimizi bir an önce yayınladığımızdan videoların tamamını ekleyemedik inşallah ilerki zamanlarda yine sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.

En son Haberler

2 Thoughts to “Bekyad’ın 11. SARMA GÜNÜ yapıldı..”

  1. Gerçekten güzel bir gün oldu katılım son derece iyi olduğunu düşünüyorum ben cok eğlendim elifce serdar ,osman ve Ali Cinkaya ile coştuk coştukca coştuk .

    Bekyad Başkanı Sn Ali naci TAŞ ve yönetimine teşekkür ederim.

  2. HÜSEYİN AÇIL

    SLM,

    KATILMAK İSTEMEME RAGMEN İŞLERİMİN YOGUNLUGUNDAN DOLAYI KATILAMADIM EMEGİ GECEN HERKESE TEŞEKKÜRLER..

Comments are closed.