Bizden Haberler Son Dakika 

Belediye Başkan’ı Belde Halkıyla Buluşuyor.

Oğuz Belediye Başkanı Şakir YENİGÜN ilk kez bay ve bayanların birlikte katılacakları bir toplantı yapacak.

Bu güne kadar yalnız erkeklerle zaman zaman toplantılar yapan Başkan YENİGÜN, bir kez de yalnızca bayanların katılımıyla gerçekleştirdiği toplantılar zincirini genişleterek ilk kez hem bay, hem de bayanların birlikte katılacakları bir toplantı düzenliyor.

Beldeden olan tüm (bay-bayan) vatandaşların katılacakları toplantı 04.04.2010 Pazar Günü saat 14:00 de Belediye Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Toplantının ana gündemi: “Geçen bir yıllık faaliyetlerin değerlendirilmesi ve son gelişmeler hakkında bilgi alış- verişinde bulunmak…” olarak belirtildi.

Belediye Başkanı YENİGÜN toplantıyla ilgili olarak ayrıca: “Daha önceki toplantılarımızı yalnızca erkeklerin katılımıyla gerçekleştirdik. Bayanlarla da bir kez toplantı yapabildik. Bu sefer de hepsiyle birlikte toplantı yapmayı düşündük. İstiyoruz ki belde vatandaşlarımızın hepsi bir arada özgürce düşüncelerini, önerilerini ve fikirlerini ifade edebilsinler. Konuşulanlardan, açıklamalardan, alınan kararlardan herkesin haberi olsun. Bu vesile ile tüm (bay-bayan) belde vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştireceğimiz toplantıya herkesi davet ediyorum. İnşaallah hepimiz için, beldemiz için hayırlı sonuçlara vesile olur” dedi.

En son Haberler

One Thought to “Belediye Başkan’ı Belde Halkıyla Buluşuyor.”

  1. Bu uygulamayı destekliyorum. Kadınlardan oy istemek için bir yüzünüz olsun. Kadınlar olmadan yapılan tüm toplantıların bir anlamı olmadığını önemle belirtmekte bir yarar var. Kadın erkek ayrımcılığı ile ırkçılığın bir farkı yoktur.

    Sevgilerimle.

Comments are closed.