Son Dakika Spor Gündemi 

2-0 Ardından Şenol Güneş’in açıklamaları

“İyi bir takımla oynadık. İyi kapanıp, iyi çıkabilen bir rakip vardı. Düşündüğümüz gibi oynamaya çalıştık. İlk yarıda bölüm bölüm iyi oynadık. Bazı bölümlerde rakibe şans verdik ve teslim olduk. Çok pozisyon üretmedik ancak çok da pozisyon vermedik. İkinci yarı daha çok pozisyon bulduk. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Bu maçın 2-0 kazanılması her şeyin bittiği anlamına gelmez. Biz 0-0’mış gibi oynayacağız rövanşta. 

Oyuncularımız ellerinden gelen gayreti gösterdiler. İkinci yarıda pozisyon vermeden pozisyon buldular. Oyuncularımı kutluyorum. Seyircimiz de hafta arasında böyle bir ilgi gösterdiler. Onlara da teşekkür ediyorum. 

Engin saha içinde mükemmel bir oyuncu. Yetenekli bir oyuncu. Türk futbolu için uzun süre yararlanabilecek bir oyuncu. Saha içinde ona katılacak bir şey yok. Özel hayatında sıkıntılar olan bir arkadaşımız. Onu kazanacağız. Saha dışı eğitime ihtiyacı var. Bu hem onun hem de Türk futbolu için önemli. Kazanırsa Türk futbolu ve kendisi de kazanacak. Bugünkü hareketi cezasız kalmayacak. Bu maçta küfür olduğunu söyledi. Tekme de atılabilirdi. Bunlara karşı eğitimle olmalı. Biz iyi işler yapıyoruz. Büyümek için ufak tefek ayrıntılar vardır. Bunların bazılarını eksik yapıyoruz.

Kayserispor son yılların en iyi takımı. Son haftalardaki sonuçlarla onları değerlendirmek doğru değil. Genç oyuncular aldı, ekonomisini düzeltti, tesisler yaptı. Kulüp olma yolunda önemli adımlar attı. Son haftalarda sıkıntılı sonuçlar almaları kötü takım oldukları anlamına gelmez. Umarım orada iyi bir maç oynar ve iyi bir galibiyet alırız. Büyüklere karşı iyi oynuyorlar. Biz de buna göre oynayacağız.

Bursaspor, Galatasaray, Fenerbahçe ye da Beşiktaş kim şampiyon olursa olsun. Biz olmadığımız sürece olana saygı duyarız. Bursaspor iyi bir çıkış yaptı. Kayserispor için söylediklerimizi onlar için de söyleyebiliriz. Hak ettikleri bir yerdeler. Şampiyon olurlarsa tebrik ederiz. Biz olmak isteriz, olamazsak şu olsun demeyiz”

En son Haberler