Bizden Haberler Son Dakika 

Resullü Köyü Toplandı!

Sevgili Resullu Köylüler;
Bir İki Kişinin Organize Etmesi İle Bu Gün 08.03.2010 P.Tesi Günü Saat 19.00 Da Beşikdüzü Oğuz Köyleri Derneği Görkemli Ve Coşkulu Bir Toplantıya Ev Sahipliği Yapmıştır.

Toplantının Amacı Öncedende Belli Olduğu Gibi,Belediyeye Girmelimiyiz Yada Girmemelimiyiz İdi.İki Gün Önceden Köy Muhtarınada Bilgi Verilmesiyle Başlayan Süreç,Bugün Saat 18.00 De Resullu Köyünden Kalkan Belediye Otobüsü İle Devam Etti.Akkese Köyüne Aşağı Giderken Bir Aracın Yola Yan Dönmesi İle Yolumuzun Kesildiğini Fark Ettik.Araçtan İnen Muhtarımız,Kapısı Açılan Otobüsün İçersine Girerek,İşaret Parmağı İle İçerdekilere Nereye Gidiyorsun Diye Sormasıyle Şaşkına Döndük.Toplantıya Cevabını Alan Muhtar,Kime Sordunuz..?Hani Sizin Muhtarınız..?Şeklindeki Sorusuna……Muhtar Bu Sana İki Gün Önce Haber Verildi,Nasıl Habersizmiş Gibi Davranıyorsun Şeklindeki Tepkime,Ses Çıkarmadan Aşağı İnmek Oldu..

Beşikdüzüne İnmemizle Birlikte,Bekleyenler İle Kaynaşarak Dernek İçersinde Yerimizi Aldık..Oy Birliği İle Emin Kılıçarslan’ı Toplantı Başkanı Seçtik.Kalabalık Olduğu Gözlenen Toplantıdan Kulağa Hoş Gelen Konuşmacıları Dinledik.Toplantı Ortasında Davet Üzeri Katılan Başkan Yenigün’ün Konuşmaları Yüreğimize Su Serpmiştir.Sözünü Kesmek İsteyen 2 Yada 3 Kişi Üzerinde Durmayan Başkana Sorular Soruldu Ve Olumlu,Okşayıcı Cevaplar Vermesiyle Musaade İsteyerek Resullu Köyünü Toplantısıyle Başa Baş Bıraktı.
Gözlemlediğim,Eski Hayırcıların İştahla Belediyeyi Öven Sözleriydi.İkincisi İse Tepki Veren Olumsuz Düşüncelerini İfade Edenler Sabırla Dinlendi Ancak,Belediyeye Şahısları Kötüleyerek Hayır Dedikleri Anlaşıldı.Şahsi Çıkarlar Ön Plana Çıktığı Herkes Tarafından Gözlenebildi.

Sonuç Olarakta;Belediyeye Tarafız Kararı İle Birlikte,C.Tesi Günüde Ayni Saatte Resullu Köyünde Toplantı Kararı Alınarak Toplantıya Son Verilmiştir.

haber: Bahtiyar AÇIL

En son Haberler

One Thought to “Resullü Köyü Toplandı!”

  1. Her cıkan kararın Resullü köyümüz için hayırlı olmasını temenni ediyorum her ne olursa olsun kazananın Resullü köyü olmasını diliyorum..

Comments are closed.