Diğer Haberler Son Dakika 

Bu robot resimlere dikkat

Aksaray ili Merkez Ortaköy ilçesinde ilköğretim öğrencilerine hediye vermek bahanesi ile arabaya almaya çalışan 2 şahsın robot resimleri okullara dağıtıldı.

Haber Servisimizin görüntülediği bu Robot Resimlerde bulunan şahısların çocuk kaçırma olayına teşebbüs edildiği ifade ediliyor. İl Jandarma komutanlığı tarafından okullara dağıtılan robot resimlerdeki şahıslar beraberinde geldikleri siyah jeep ile Aksaray Merkez Ortaköy ilçesinde 22 Ocak 2010 tarihinde ilköğretim okulların teneffüs ve çıkış saatlerinde özellikle ilköğretim 1,2 ve 3’üncü sınıf öğrencilerine hediye vermek bahanesiyle yanlarına çağırarak araca bindirmeye çalıştıkları çevredeki vatandaşlar tarafından durum fark edilmesi üzerine şahıslar araçla, hızla olay yerinden kaçtıkları tespit edildi. Görgü tanıklarının beyanlarına istinaden hazırlanan robot resimlerde, şahıslar özellikle çocuk kaçırma olaylarına karşı okul önlerinde ve çevrelerinde dolaşabilecekleri düşünülüyor. Bu nedenle İl Jandarma komutanlığı şahısların robot resimlerini okullara dağıtarak öğrencilerin, okul idaresinin ve velilerin bu konularda dikkatli olması isteniyor. Öte yandan görgü tanıklarının beyanlarına istinaden hazırlanan robot resimlerin yanı sıra şahıslar hakkında da şu bilgiler veriliyor. Birinci şahıs 1.70 boylarında 20-25 yaşlarında, jöleli, geriye taranmış siyah saçlı. İkinci şahıs ise 1.85 boylarında 25-30 yaşlarında kır ve seyrek saçlı olduğu ifade ediliyor. Bu doğrultuda ve robot resimlere benzeyen şahıslar görüldüğü anda 155 Emniyet, 156 Jandarma haber merkezine ya da en yakın polis ve ya jandarma ekibine bildirilmeli.

HABER-FOTO: ARMAĞAN ŞEN

En son Haberler

One Thought to “Bu robot resimlere dikkat”

  1. Tşkkrler site yönetimi. Birçok site bu haberi izinsiz alarak kaynak belirtmeden emek hırsızlığı yaparken sizler haber-foto Armağan Şen ibaresini kullanmışınız.. Bu anlayışlı ve basın ahlakına uygun davranışınızdan dolayı teşekkür ederim. İyi çalışmalar

Comments are closed.