Diğer Haberler Son Dakika 

Meteoroloji Bölge Bölge Uyardı..

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan meteorolojik uyarıya göre, Türkiye’nin büyük bir bölümünde yağışlar görülecek…

Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu’nun güney ve batısı Güneydoğu Anadolu ile Sakarya, Sivas, Kayseri, Niğde, Karaman, Giresun, Trabzon, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan meteorolojik uyarıya göre, Türkiye’nin büyük bir bölümünde görülecek yağışların Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Akdeniz (Adana, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş), Doğu Anadolu’nun güney ve batısı (Erzincan, Tunceli, Malatya, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Hakkari), Güneydoğu Anadolu ile Sakarya, Sivas, Kayseri, Niğde, Karaman, Giresun, Trabzon, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın, kuzey ve kuzeybatı yönlerden Karadeniz kıyılarında fırtına (60-80 km/saat), iç ve batı bölgelerde kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

Sel, su baskını, taşkın, trafikte aksamalar gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekiyor.

AA

En son Haberler