Son Dakika Yöresel Haberler 

Eşi İle Birlikle Ölüme Gitti

 

TRABZON’DA eşine şoförlük öğretmek isteyen ve Semerciler mevkiinde esnaflık yaptığı belirtilen Mustafa Kıran (53) eşi Saadet Kıran’la (48) birlikte bir kamyonun altında kalarak hayatını yitirdi. Çiftin çocukları olmadığı belirtildi.

Orta Refüjü Aşıp Karşıya Geçti
AKÇAABAT’TAN Trabzon yönüne gelmekte olan Saadet Kıran yönetimindeki 61 AD 818 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak orta refüjü aştı ve Giresun yönüne gitmekte olan H.T. yönetimindeki kam-yonun önüne düştü.

Kamyonun Önüne Düştü
61 K 10280 plakalı kamyonun çarptığı ve bir süre sürüklediği otomobilde sıkışan Kıran çifti, itfaiye ekipleri tarafından araçtan güçlükle çıkartıldı. Mustafa Kıran olay yerinde, hafız olduğu belirtilen eşi Saadet Kıran ise hastanede hayatını yitirdi.

Trabzon’da bir otomobilin kontrolden çıkıp karşı şeride geçerek kamyonla çarpışması sonucu 2 kişi öldü. Kazada ölen Mustafa Kıran’ın, ehliyet almaya hazırlanan ve aynı kazada ölen eşi Saadet Kıran’a şoförlük öğrettiği ileri sürüldü.
Beşirli Mahallesi Yeni Sahil Yolu’nda meydana gelen kaza şöyle gelişti: Akçaabat’tan Trabzon yönüne gelen 48 yaşındaki Saadet Kıran yönetimindeki 61 AD 818 plakalı Kartal marka otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçti. Bu sırada karşı yönden gelen H.T. yönetimindeki 61 K 10280 plakalı kamyon ile çarpışan otomobil kullanılamaz hale gelirken, otomobilde bulunan Saadet Kıran ve kendisine şoförlük öğretmeye çalışan eşi Mustafa Kıran(53) ağır şekilde yaralandılar.
Otomobilde sıkışan çift olay yerine gelen Trabzon Belediye İtfaiye ekipleri tarafından güçlükle araçtan çıkartıldı. Mustafa Kıran olay yerinde, eşi Saadet Kıran ise hastaneye kaldırıldıktan bir süre sonra hayatını kaybetti.
Kaza sırasında Mustafa Kıran’ın, ehliyet almaya hazırlanan eşi Saadet Kıran’a şoförlük öğrettiği ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. Kazada ölen Mustafa ve Saadet Kıran çiftinin cenazesi bugün öğle namazına müteakip Faroz Yalı Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecek.

Günebakış

En son Haberler