Bizden Haberler Fotoğraflarımız Kişisel Fotoğraflar Son Dakika 

2010 YILININ İLK KARI İNDİ

Oğuz Belediye Başkanı Şakir Yenigün ve Belediye Çalışanları kara hazırlıklıydı

Geçen yıllara nazaran geç kaldığını düşündüğümüz kar nihayet geldi. Gece saatlerinden itibaren yağmaya başlayan kar, artarak devam etti. 25.01.2010 Pazartesi günü saat 11:00 itibariyle Oğuz Beldesi merkezinde 10-15 santimetreyi bulan kar kalınlığı, beldenin en yüksek yerinde ise 20-25 santimetreye kadar yükseldi.

Oğuz Belediye Başkanı Şakir Yenigün ve belediye çalışanları vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmalarına başladılar. Başkan Yenigün kar kalınlığının yüksek olduğu Oğuz (Resullü-Dolanlı- ve Çakırlı) Köylerindeki vatandaşların ulaşım sıkıntısı yaşamamaları için greyder göndererek Resullü, Dalanlı ve Çakırlı köylerinin yollarını açtırdı.

Gün içerisinde aralıklarla hafif devam eden kar yağışı akşam saatleri itibariyle fazla bir artış meydana getirmedi. Beldede sabah saatlerinden itibaren öğleye kadar kesik olan elektrikler gelmiş olup; İlçeye ve diğer köylere ulaşım sağlanmakta, vatandaşı olumsuz etkileyecek herhangi bir sorun yaşanmamaktadır.

EN ÇOK SEVİNEN İSE ÇOCUKLAR OLDU

Karın yağmasını hasretle bekleyen çocuklar ise, karda oynamanın tadını çıkardılar.

Fotoğrafları

En son Haberler