Son Dakika Spor Gündemi Yöresel Haberler 

Trabzon 2016’ya Tek Başına Aday!

 

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Euro 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası için aday kentleri açıklamasının ardından, futbolun Türkiye’deki beşiği Trabzon’un bu kentlerin arasında yer almamasına gösterilen tepki çığ gibi büyüyor.

Trabzon’da önde gelen sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra Trabzonspor Taraftar Grubu “Bordomavi.net” de tepkilerini internet siteleri üzerinden göstermeye başladı.  Bordomavi.net üyeleri, şehrimizi Euro 2016’ya layık görmeyen futbol federasyonunu, kenti gayri resmi olarak tek başına aday göstermek suretiyle eleştiri yağmuruna tutuyorlar. Öyle ki Trabzon’un Euro 2016 için maskotu ve logosu bile hazır…

Taraftarlar ayrıca 16 Ocak Cumartesi günü saat 11:00’de federasyona olan tepkilerini göstermek adına bir protesto eylemi yapacak.

https://oguzlular.com olarak Bordomavi.net’i desteklediğimizi belirtir, Türkiye Futbol Federasyonu’na bir gerçeği hatırlatmak isteriz;

” FIFA’nın genel merkezinde camdan yapılmış bir dünya haritası vardır. Bu haritada takımı şampiyon olmuş her kentin üzerinde bir ışık yanar. Ve bu ışık koca Türkiye’de bir İstanbul’da bir de TRABZON’da yanar!..”

En son Haberler