Gürhan Yardım İlköğretim Okulu yararına kermes düzenlendi

Beşikdüzü ilçesindeki Şehit Öğretmen Gürhan Yardım İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği, İdare, Öğretmen ve Velilerin Birlikte Çalışmalarıyla Okul Yararına Kermes Düzenlediler.

23.03.2011 Çarşamba günü saat 10.00’da açılışı yapılan kermese, Beşikdüzü Kaymakamı Alper Faruk Güngör, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Arslan, bazı daire amirleri, okul ve kurum müdürleri ile çok sayıda vatandaşlar, öğrenci velileri ve öğretmenler katıldılar. Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Dr. Ercan Durmuş’un annesinin vefatı nedeniyle cenazesine iştirak ettiğinden daha sonra kermesi ziyaret etti.

Geliri okulun eksik ve ihtiyaçlarının giderilmesine harcanmak üzere, eski Samsun caddesi öğretmen evi yanında açılan kermeste, Okul Aile Birliği yöneticileri ile öğretmen ve  öğrenci velilerinin hazırlamış olduğu yiyecek ve ev eşyaları satışa sunuldu.

Kermesinin açılışında konuşan okul müdürü Abdullah Gündoğdu, “Kermesi okul aile birliği üyelerimizin, öğrencilerimizin, öğretmen ve velilerimizin ortak çalışmasıyla maddi kaynak sağlamak amacıyla düzenledik. Etkinliğimizde velilerimizin, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin çok büyük emekleri var. Çarşı esnafımızın katkıları var. Ayrıca kermese yoğun ilginin olması bizleri çok mutlu etti. Katkı ve katılımlarından dolayı herkese, özellikle evlerinde yapmış oldukları el emeği yiyecekleri sergiye sunan ev hanımlarımıza, velilerimize sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Gördüğü dayanışmadan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bol, bereketli ve hayırlı kazançlar dileyen ve eşi Betül Güngör ile birlikte kermese katılan Beşikdüzü Kaymakamı Alper Faruk Güngör, açılış kurdelesini İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Arslan ile birlikte kestiler.

Daha sonra kermesi gezen protokole tatlı, kuru ve yaş pasta ile yiyeceklerden ikram edildi.

Uygun fiyatlarla el işlemeleri ve yiyeceklerin satışa sunulduğu Kermes Cuma günü (25.03.2011) saat: 17.00′ a kadar açık kalacak.

Mithat GÜDÜ

En son Haberler