Sultanbeyli’de Trabzon Kurtuluş Gecesi Muhteşemdi”Video”

26.02.2011 Cumertisi güni Sultanbeyli kapalı spor salonunda Sultanbeyli Trabzon’lular derneğinin organize ettiği gece muhteşem coşku ve kalabalık eşliğinde  kutlandı.

Geceye çok sayıda davetliler katıldı.Chp Trabzon Millet vekili ,Siyasi partilerin ilçe başkanları,Sultanbeyli Belediye başkanı Hüseyin Keskin,Sultanbeyli eski belediye başkanı Aladdin Ersoy,Meb Sultanbeyli ilçe müdürleri, sivil toplum kuruluşları,Sultanbeyli mahalle muhtarlari ve cok sayıda sultanbeyli’li vatandaşlar katıldı.

Geceyi organize eden Trabzon’lular yönetim kurulu başkanı Katip Kılıç ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin birer teşekkür konuşması gerçekleştirdiler.Gece Çay tv’den canlı olarak’ta yayınlandı.

Gecenin sunuculuğunu Murat sow yaparken cok değerli sanatcılarda Sultanbeyli vatandaşları ile buluştu. İlk sahne alan Bizim Gönül söylediğ türkülerle coşturdu koca salonu.Ardından Yeni bir gurup olan Karmeta sahne aldı muhteşem orkestıra ve bir birinden güzel eserlerle büyüleeiler salonu.Son olarak usta bir isim Fuat Saka cıktı sahneye ve coşku horon artıkca artı ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

Bizde Oguzlular.com Ailesi olarak Trabzon’umuzun 93.Kurtuluş yılını kutluyoruz.

karmeta | izlesene.com

En son Haberler