Kupada dev kapışma

Bordo-Mavililer ‘in hocası Şenol Güneş, sistemini değiştirmiyor… Deneyimli çalıştırıcı, ligin ilk yarısında kazandığı 3 derbiden yola çıkarak yine hücum ağırlıklı bir kadro kullanacak, yıldızlar sahada olacak.

Trabzonspor’da İstanbul’da oynanacak birbirinden zorlu kupa ve lig sınavı öncesinde teknik heyet stratejisini netleştirdi…

Yarışın ilk yarısında Avni Aker’de oynanan maçlarda İstanbul’un 3 dev ekibini de mağlup etmeyi başaran Bordo-Mavililer’in hocası Şenol Güneş, ideal düzen ve sistemin dışına çıkmayı pek düşünmüyor. Ankaragücü beraberliği sonrasındaki antrenmanlarda daha çok moral-motivasyonu yükseltmek için uğraşan Karadeniz temsilcisinin hocası, hücum ağırlıklı bir kadro üzerinde duracak.

Ligdeki son provada ilk 11’de sahaya çıkan İbrahima Yattara’nın yerine Beşiktaş mücadelesinde Engin Baytar’ın as kadroya dahil olması beklenirken, sakatlığı düzelen Egemen Korkmaz’ın ise ilk İstanbul maçında riske edilmeyeceği öğrenildi.

Jaja en büyük koz

Ankaragücü maçından sonra hayli eleştirilen Umut Bulut ve Burak Yılmaz’ın yanı sıra Jaja da Beşiktaş karşılaşmasında Fırtına’nın en büyük kozlarından olacak. Gol atması halinde ilk kez bir derbide rakip fileleri havalandırma sevinci yaşayacak Brezilyalı’nın idmanlardaki form durumunun da hayli yüksek olması hocası Şenol Güneş’i umutlandırıyor. Manisa ile oynanan kupa maçında 2, Ankaragücü sınavında da 1 gol atarak takımın son dönemdeki gol yükünü sırtlayan Jaja’nın henüz derbi sayısı yok.

Bugünkü Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşmasında hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak.

Yen Stadı’nda Galatasaray’ı 2-1 devirdiği maçlarda da Cüneyt Çakır görev yapmıştı. Çakır iki derbide de Beşiktaş lehine penaltı çalmıştı. Trabzonspor’un da bu sezon deplasmandaki Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Bucaspor’u yendiği maçlarda düdük çalan hakem Cüneyt Çakır’dı…

Başkan çifte zafer bekliyor

Bordo-Mavililer’in patronu, taraftarın uğurlama ve karşılamadaki ilgisiyle mutlu olurken, takımı kampta ziyaret ederek moral verdi. Sadri Şener, futbolcularına, “Size güveniyorum, inanıyorum” mesajı gönderdi.

Fanatik

En son Haberler