Toki Zağnos’ta yıkımlara devam ediyor

Trabzon Belediyesi ile TOKİ tarafından yürütülmekte olan Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm 2. Etap Projesi kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı devam ediyor.

İçerisinde 354 konut, rekreasyon düzenlemesi ve bahçecik bağlantı yolunun yapımı bulunan 2. etap projesinin yapımı hızlı bir şekilde sürdürülüyor. Konutların ve yolların yapımı devam ederken kamulaştırılan evlerin yıkımı da belediye ekipleri tarafından yapılıyor. Bir yıl daha zamanı olmasına rağmen belirlenen süreden önce tamamlanması planlanan Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm 2. Etap Projesi bitirildiğinde vadi gerçek kimliğine kavuşmuş olacak.
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TOKİ ile birlikte ortaklaşa yürüttükleri Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm 2. Etap Projesi kapsamında 354 konut, rekreasyon düzenlemesi ve Bahçecik bağlantı yolu çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, “TOKİ kendi alanındaki çalışmaları yaparken biz de kamulaştırılan evlerin yıkımını sürdürüyoruz. Bu proje tamamlandığında kentimiz yeni bir yaşam alanına kavuşmuş olacak. Bu önemli projenin yapımında her zaman bizlerin yanında olan Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan, Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

En son Haberler