Diğer Haberler 

Kritik Randavu

Trabzonspor un Galatasaray ile oynayacağı karşılaşmada stadyum kapıları 17.00 de açılacak. Müsabakada 606, 1147 özel güvenlik personeli görev yapacak.

Ev sahibi kulüp yetkilileri maçta beklenen tahmini seyirci sayısının 33 bin olduğunu açıkladılar. Maça misafir takım taraftarı alınmayacak. Süper Final nedeniyle karşılaşma başlamadan çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Trabzonspor Galatasaray ile oynayacağı müsabakada Beyaz forma, mavi şort ve mavi çorapla mücadele edecek. Kaleci ise gri forma, gri şort ve gri çorap giyecek.

Puan kaybına tahammülü yok

Spor Toto Süper Final 3. hafta maçında Trabzonspor’u deplasmanda 4-2′lik skorla devirmeyi başaran lider Galatasaray’ın bu karşılaşmada da puan kaybına tahammülü yok. En yakın rakibi Fenerbahçe’nin 2 puan önünde liderliğini sürdüren sarı-kırmızılılar, bu karşılaşmadan da galibiyet çıkartarak bitime iki hafta kala 2 puanlık avantajının korumak istiyor.

Süper Final’de son iki maç öncesi Galatasaray 45 puanla zirvede bulunurken; Trabzonspor 31 puanla Şampiyonluk Grubu’nun üçüncüsü konumunda bulunuyor.

GALATASARAY: Muslera Eboue Semih Ujfalusi Hakan Balta Engin Melo Selçuk Emre Çolak Nacati Elmander

TRABZONSPOR: Tolga Serkan Giray Mustafa Celutska Zokora Colman Alanzinho Olcan Volkan(Adrian) Burak

STAT: Türk Telekom Arena

SAAT: 19:00

HAKEM: Tolga Özkalfa

En son Haberler