Diğer Haberler Son Dakika 

İŞKUR işbirliği ile açılan “Muhasebe Yardımcılığı” kursuna 40 aday başvurdu

Vakfıkebir ilçesinde Vakfıkebir İMKB Mesleki Teknik Eğitim Merkezi ve İŞKUR işbirliği ile açılan “Muhasebe Yardımcılığı” kursuna 40 aday başvurdu, 13 kişinin şartları uygun görüldü.

Vakfıkebir İMKB Mesleki Teknik Eğitim Merkezi Müdürü Cemile Kahyaoğlu yaptığı açıklamada “Okulumuzda METEM- İŞKUR işbirliği ile “Muhasebe Yardımcılığı” kursu açtık. Mart ayı başında başlayan ve 13 kursiyerin yararlandığı kursa yaklaşık 40 aday başvurmuştu. Ancak, Trabzon İŞKUR’da oluşturulan komisyonda 13 kişinin şartları uygun olduğu tespit edilmiştir.

Kursun yaklaşık 5 ay sürecek. Bu kursa katılan her kursiyer İŞKUR tarafından sigortalanmakta ve günlük yaklaşık 15 TL. ücret ödenmektedir” dedi.

Kursun çok verimli ve zevkli geçtiğini bu kursun kendileri için iyi bir fırsat olduğunu söyleyen kursiyerler, bundan sonraki iş hayatlarında kendilerine çok faydalı olacağını düşündüklerini ifade ederek, bu tür kursların sayısının artırılması isteğini de dile getirdiler.

Kursiyerlerden Ayşe Yavuz, “Evli ve 2 çocuk annesiyim. Bu yaşta bizlere eğitim fırsatı veren ve meslek sahibi olmamıza vesile olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Beşikdüzü Gazetesi

En son Haberler