Son Dakika Spor Gündemi 

Aykut TAYLAN Dünya Şampiyonu oldu

Vakfıkebir Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Aykut Taylan , 3.Dünya Shotokan Karate Şampiyonasında Dünya Şampiyonu oldu.

23-25 Mart 2012 tarihleri arasında İstanbul Ahmet Cömert Kapalı Spor Salonunda yapılan ve ev sahipliğini Türkiye Karate Federasyonunun üstlendiği,33 ülkeden 2300 sporcunun katıldığı, 3.Dünya Shotokan Karate Şampiyonasında Vakfıkebir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Öğrencisi Aykut Taylan 52 kg.da bütün rakiplerini yenerek Dünya Şampiyonu oldu.

Altın madalyasını Okul Müdürü Suat Soylu’nun elinden alan başarılı sporcunun birincilik kürsüsüne çıkarken son derece heyecanlı ve mutlu olduğu görüldü.

Açılış törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe’de Altın Sporcumuzu, başarılı antrenörleri Mehmet Yıldızlar, Murat Yıldızlar ve Okul Müdürünü tebrik etti.

Şampiyonlukla ilgili duygularını dile getiren Suat Soylu; ferdi sporlarda başarı kazanmanın yolunun birlikte olmak ve azimle çalışmaya dayalı olduğunu söyledi. Bizler ekip olarak, antrenörlerimiz, öğrencimiz ve okul yönetimimiz inandık ve Allah’ın izniyle bu şampiyonluğa ulaştık. Bizim bu başarımızın tüm öğrencilerimize, okullarımıza bir motivasyon oluşturacağı ve aynı başarıların tekrarlanacağına inancının tam olduğunu belirtti.

Bizlere yardımcı olan Kebirsüt Ankara Bölge Müdürü Sayın Yakup Karadeniz’e,

İstanbul Bahçelievler Trabzonlular Derneği Başkanı Sayın Ahmet Hocaoğlu’na ve ekip arkadaşlarına gösterdikleri nezaket ve yardımseverlikten dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.”dedi.

Beşikdüzü Gazetesi

En son Haberler