Son Dakika Yöresel Haberler 

Emekli polis memuru Yaşar Demirci vefat etti

Beşikdüzü İlçesi Kutluca Köyü nüfusuna kayıtlı emekli Polis Memuru Yaşar Demirci  (61) gözyaşları ve dualarla ebediyete uğurlandı.

Bir yıl önce siroz hastalığına yakalandığı bildirilen emekli polis memuru Yaşar Demirci, tedavi gördüğü Samsun Medical Park Hastanesi’nde yaşama veda etti. Aynı gün Beşikdüzü İlçesi Kutluca Köyü’ndeki evine getirilen naşı  Perşembe günü öğle namazını müteakiben Kutluca Köyü Yukarı Mahalle Camii yanında kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedildi.

Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis üyesi Harun Demirci’nin de amcasının oğlu olan emekli polis memuru Yaşar Demirci‘nin cenazesine, Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Emniyet Müdürü Taner Ulutaş, Garnizon komutanı Ali Özsağlam, Yeşilköy ve Oğuz Belde Belediye Başkanları Zülkif Dilli, Şakir Yenigün, AK Parti İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis üyesi Harun Demirci, CHP İl Genel Meclis üyesi Ali Rıza Sezgin, , Trabzon İl Vaizi Özcan Yılmaz, Beşikdüzü Müftüsü Ömer Tütüncü, bazı siyasiler ile birlikte çok sayıda vatandaşlar katıldılar.

Beşiküzü Gazetesi

 

En son Haberler