Diğer Haberler Son Dakika 

Avrasya Fırtınasına Diilioğlu Tesislerinde Teşekkür Yemeği

Türkiye Karate Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu 1. Uluslararası Avrasya Karate Turnuvası’nda 3 altın, 2 gümüş ve 15 bronz madalya kazanan Vakfıkebir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Spor Kulübü karate takımına, Dillioğlu Tesisleri tarafından teşekkür yemeği verildi.

Beşikdüzü Dillioğlu Tesislerinde düzenlenen yemeğe, Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Yeşilköy Belediye Başkanı Zülküf Dilli, Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürü Serdar Hatipoğlu, Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim  Şube Müdürleri Tahsin Çoban, Yaşar Saral, Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Suat Soylu, Beşikdüzü İlçe Başkanı ve il Genel Meclis Üyesi Harun Demirci, Okul Aile Birliği Başkanı İsmet Kukul, karate antrenörü Murat Yıldızlar, karate takımı sporcuları ve aileleri katıldı.

Yemekte konuşan Vakfıkebir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Suat Soylu, 27-29 Ocak tarihlerinde Türkiye Karate Federasyonunun ev sahibi ülke olarak Artvin-Arhavi’ de düzenlenen 1. Uluslararası Avrasya Karate Turnuvası’nda Gürcistan, Azerbaycan, Ukrayna, Rusya, İran, Kazakistan ve Özbekistan, ülkelerinde toplam 500 sporcunun mücadele ettiğini söyledi. Yapılan turnuvada, Cumhuriyet İlköğretim Okulu Spor Kulübü olarak Trabzon’ u ve Vakfıkebir’ i gururla temsil ettiklerini söyleyen Okul Müdürü Soylu, 3 altın 2 gümüş ve 15 bronz madalya olmak üzere toplam 20 madalya kazandık.  Bu başarılı sporcularımızın şerefine Beşikdüzü Dillioğlu Tesislerinin sponsorluğunda düzenlenen kutlama yemeğine hoş geldiniz. Takdir edersiniz ki başarıların kalıcı olabilmesi ve artması için birlik-beraberlik içinde olmanın önemi büyüktür. Bu sporcularımıza destek verildiği sürece neler yapabileceklerinin küçük bir örneğidir” şeklinde konuştu.

Sporcuların başarısı ile gurur duyduklarını ifade eden Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, “Böyle bir güzel amaçtan dolayı burada bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Sporun eğitimde çok önemli yeri var. Sizleri ayrı ayrı tebrik ediyorum. Siz bu spor dalını yapmakla kalmadınız başarı sağladınız. Bu başarı okulun değil. Büyükliman havzasının başarısıdır. Bu okul her ne kadar Vakfıkebir’in olsa da öğrenciler Büyükliman’ın öğrencileridir. Spor, kişinin öz güvenini kazanma kendini en iyi şekilde ifade edebilme sanatıdır. Yaptığınız iş hayata, daha önemli, daha güvenli hazırlanmanızı sağlayacaktır” dedi.

 Beşikdüzü Haber

 

En son Haberler