Diğer Haberler Son Dakika 

Osman Yarımbaş Vefat Etti

Ülkemizin çeşitli illerinde başarıyla görev yapan ve en son Samsun PTT Müdürü iken emekli olan ve bu ilde ikâmet eden Ardıçatak Köyünün yetiştirdiği güzel insanlardan Osman YARIMBAŞ, uzun süredir tedavisini gördüğü “kanser hastalığına” yenik düşerek 62 yaşında 26/01/2012 Perşembe günü akşam saatlerinde Samsun’daki evinde vefat etti. Bugün 27/01/2012 cuma günü öğlen saatlerinde Ardıçatak Köyündeki evine getirilen Osman Müdürümüzün naaşı İkindi namazına kadar evinde bekletildi. İkindi Namazına yakın bir zamanda Ardıçatak Köyü Dursunlu Mahallesi Camisine getirilen Osman Müdürümüzün Cenazesi ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazını müteakiben Dursunlu Mah. İmamevinin yukarısındaki aile kabristanlığına gözyaşları ve dualar arasında defnedildi.

4 çocuk sahibi olan ve evlatlarını bu vatana öğretmen, doktor, komutan olarak hizmet etmesi için yetiştiren Emekli PTT Müdürü Osman YARIMBAŞ’ın cenazesine; Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis UZUN, Beşikdüzü Spor Kulübü Eski Başkanı Harun TOPAL, Yeğeni Beşikdüzü MHP İlçe Bşk. Muhammet ANGIN,Samsun’dan,Trabzon’dan,Beşikdüzü’nden çevre köylerden çok sayıda seveni katıldı.

Biz de “https://oguzlular.com” ailesi olarak Emekli PTT Müdürü Osman YARIMBAŞ’a Allah’tan (cc) rahmet; ailesine, akrabalarına ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Haber : www.cakirli.net

En son Haberler

3 Thoughts to “Osman Yarımbaş Vefat Etti”

  1. huriye

    osman amcama allahtan rahmet geride kalanlara sabırlar versin

  2. mehmet göktürk

    Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin

  3. mustafa Dadandı

    çok sevdiğim bir insandı;. çocukları ile beraber büyüdük.aile dostumuzu ,amcamızı kaybettik ALLAH rahmet eylesin…

Comments are closed.