Bizden Haberler Son Dakika 

Çakırlı Köyü İmamı Emekli Oldu

Çakırlı Merkez Camisinde yaklaşık 1 yıl başarıyla görev yapan, Çakırlı köyü insanı tarafından çok sevilen Çakırlı Merkez Camii İmamımız Ahmet ÖZTÜRK,  eşinin beyninde tümör oluşması ve eşinin hastalığı ile ilgilenmek için emekli olmak zorunda kaldı.

Ahmet Hocamız, imamlık görevinin yanı sıra yol kenarlarındaki otları temizlemesi, camimizin pencerelerinin değişmesi ve caminin kapısının mermer yapılmasına vesile olması, Çakırlı köyü insanını hayra teşvik etmesi,Köy kahvehanesine de gelip insanlarla sohbet ederek onları sevgiyle camiye çağırmasıyla da hiç unutulmayacak.

Ahmet Hocamız emekli olsada Mübarek gün ve gecelerde, mevlitlerde, gönülden okuduğu Kur’an-ı Kerimleri, mevlitleri, ilahileri ve sohbetleri  kulağımızda her zaman hoş bir seda olarak kalacaktır.Hele vesile olduğu eserler, kıyamete kadar hayrı yapanlara ve vesile olanlara sevap kazandıracaktır.

Yüce Rabbimizden öncelikle Ahmet Hocamızın eşine ve şifa bekleyen tüm müslüman kardeşlerimize  acil şifalar dilerken, Ahmet ÖZTÜRK Hocamıza eşiyle çocuklarıyla sağlıklı, mutlu bir emeklilik hayatı dileriz…

Cakirli.net

En son Haberler