BALTA: “Sorunların takipçisiyiz”

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Kurban Bayramı dolayısıyla Beşikdüzü İlçe Teşkilatını ziyaretinde yaptığı konuşmasında; “18 ilçemizin sorunlarını biliyoruz. Bunları değerlendirip gerçekleştirmek için çalışmalar yapıyoruz. Trabzon’a yapılacaklarda, bakanlığımızla ilgili hizmetlerin takipçisiyiz.”dedi.

Bakan yardımcılığının görünüm olarak onur verici ve sorumluluk isteyen bir görev olduğunu belirten Balta;  “Türkiye büyüdü. 74 milyon insan depremdeki insanların yaralarını sarıyor. Van’da da 80 vilayetin insanı orada birlik ve beraberlik içinde yaraları sarıyor. Bu çok önemli.

Özellikle bakan yardımcılığına geldikten sonra nereden geldiğimizi çok iyi biliyoruz. En büyük gücümüzü sayın bakanımızdan alıyoruz. O’nunla çalışmak bir şans. Bizim için mutluluk verici bir olay. Bizim görevimiz bu insanlara sahip çıkmak, sorunlarına çözüm üretmek.

Tüm ilçelerin olduğu gibi Beşikdüzü ilçemizin de Ankara’da bir evinin olduğunu unutmamanız lazım. Burada kapılarımız sonuna kadar açıktır. Orada kardeşinizin olduğunu, Erdoğan ağabeyinizin olduğunu unutmayın.

Buradan yerel yönetimlerde görev yapan arkadaşlara seslenmek istiyorum. Yerel yönetimlerde görev yapan arkadaşlarımız bizlere projeyle gelsinler. Projeli her işe destek olacağız, yardımcı olacağız. 2023 yılına şehirleri, köyleri, beldeleri hazırlamak bizim görevimiz.”dedi. Balta, daha sonra yol sorunu giderilen Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesine geçerek başka sorunların olup olmadığı konusunda incelemelerde bulundu.

Toplantıya ayrıca; İl Başkanı Adnan Günnar, Beşikdüzü Yeşilköy Belediye Başkanı Zülküf Dilli, Beşikdüzü Kadın Kolları Başkanı Fatma Aras, Gençlik Kolları Başkanı Ömür Gündoğdu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldılar.

Toplantıda AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci ilçenin sorunları ve gündemde olan konularla ilgili bir konuşma yaptı. Demirci özellikle TOKİ konutları, cezaevi ve stadyum konusunda Bakan Yardımcısı Balta’dan destek istedi.

Toplantı sonunda Muhammet Balta ile ANAP döneminde birlikte İl genel Meclis üyeliği yapan eski Beşikdüzü İl Genel Meclis üyesi Metin Kalay, Balta’ya çiçek takdim etti.

Beşikdüzü Gazetesi

En son Haberler