Diğer Haberler Son Dakika 

Kadri Alay Beşikdüzü İMKB Anadolu Öğretmen Lisesine atandı

Vakfıkebir  Lisesi Müdür V.Kadri Alay, Milli Eğitim Bakanlığı‘nın “Zorunlu Yer Değiştirme(rotasyon)” kapsamında atandığı Beşikdüzü İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi’nde göreve başlamak üzere Vakfıkebir Lisesi’ndeki görevinden ayrıldı.

Veda ile ilgili açıklamada bulunan Alay :”Vakfıkebir Lisesi’nde 6 yıl öğrencilik , 8 yıl öğretmenlik, 10 yıl müdür yardımcılığı, ara dönemlerde de sık sık müdür vekili olarak görev yaptım.Okulumla özdeşleştiğim kanaatindeyim. Bakanlığın rotasyon uygulaması nedeni ile okulumdan ayrılıyorum. Vakfıkebir Lisesi’nde güzel anılarımız var. Binlerce öğrencimizi üniversitede görmenin gururunu yaşadık. Sosyal, sportif, kültürel faaliyetlerde başarılar kazandık. Öğrencilerimizi topluma kazandırmanın gayreti içinde olduk. Öğrenci profilimiz ne olursa olsun biz aynı gayreti gösterdik, çoğu öğrencimizi bu şekilde kazandık. Liseye kayıt yaptıran öğrenciler ya ilköğretim okulu sonunda gayreti yetersiz olduğu için sınav kazanamamış öğrenciler ya da meslek okullarına gitmek istemeyen öğrenciler olmaktadır. Bu öğrenciler, öğretmen arkadaşlarımızın, rehberlik servisimizin, okul idaresinin özverili çalışmalarıyla üniversiteye yönlendirilmektedir. Bu, hiçbir zaman unutulmamalıdır. Sınav kazanmış, belirli bir seviyedeki öğrenciyi eğitmek kolay. Başarımızın tescili için 2011 LYS sonuçlarına bakmak gerek. 78 öğrencimiz 2011‘de üniversiteli oldu. Vakfıkebir Lisesi’nde deneyimli, bilgili, çok değerli bir öğretmen kadrosu var. Başarı onlarındır. Onlara yardımcı olunmalıdır.” dedi.

Müdür vekili olarak görevlendirilen Ahmet Üçüncü : ”Kadri Bey ile 7 yıl  beraber çalıştık. Okulumuzda görev yaptığı süre içinde yapmış olduğu özverili hizmetlerden dolayı kendine teşekkür ediyoruz. Kendisinin deneyimlerinden yararlanmaya devam edeceğiz. Vakfıkebir Lisesi her zaman onun okulu olmaya devam edecektir.” dedi.

Beşikdüzü Haber

En son Haberler