Diğer Haberler Son Dakika 

Beton Mikseri Yuvarlandı

Trabzon  Şalpazarı İlçesine bağlı Çarlaklı mahallesinde bu akşam  saat 17 sularında  beton mikseri yol çökmesi sonucu 50 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Alınan bilgilere göre Trabzon’u sağlam altyapı ve sağlıklı içme suyu ile buluşturmak gayretiyle çalışmalarına devam eden TİSKİ Genel Müdürlüğü, Şalpazarı ve Beşikdüzü’nün 27 mahallesini kapsayan içme suyu hattı çalışması nezdinde  mahallelere su depolaması yapacak depoya beton dökmek için gelen beton aracı daha önceden su borularının yol önünden kanal kazılması sonucu açılan kanalların kapatılan kanal üzerinden geçtiği sırada ağırlığa dayanamayan  61 K 22367 Plakalı  beton mikseri 50 metrelik uçurumdan bir alt  yola yan yatarak durdu.

Kazayı gören işçiler 112 kurtarma ekibine haber verilmesinin ardından Şalpazarı ve Beşikdüzü İlçesinden  Jandarma, İtfaiye ve sağlık ekipleri kaza yerine ulaştılar.

Beton mikseri  seyir halindeyken yolun soluna fazla yanaşması sonucu 50 metrelik uçura yuvarlanarak bir alt yola yan yatan 61 K 22367 Plakalı mikserin sürücüsü  Gökhan T. 112 Sağlık  ekipleri tarafından Vakfıkebir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Alınan bilgilere göre hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber Linki İçin Tıklayınız

En son Haberler