Diğer Haberler Son Dakika 

Büyükşehir devralacak mı?

Trabzon’un giresun’a sınır ilçesi Beşikdüzü’nde önceki belediye başkanı Orhan Bıçakçıoğlu tarafından yaptırılan ancak bir türlü faaliyete geçirilemeyen, şimdi ki CHP2li belediye başkanı Ramis Uzun döneminde de bir türlü çözüm bulunamayan teleferik bugünki Trabzon Büyükşehir belediye meclisinde gündeme geldi.

CHP Grup Başkanvekili Turgay Şahin “Beşikdüzü’nde bir teleferik yapıldı. Önceki belediye başkanı yaptı bunu. Doğru mu yaptı yanlış mı yaptı bilmem ama hesap yapmadı. Beşikdüzü şimdi 3-4 aydır maaş ödeyemiyor. “ ifadelerini kullandı.

İYİ parti grup başkanvekili Arslan Güner “Geçtiğimiz meclis toplantılarında Beşikdüzü’ndeki teleferiğin Büyükşehir belediyesine devri söz konusuydu. Bu konuda bir gelişme var mı?” sorusuna Başkan vekili Atilla Ataman’dan yanıt geldi.

Ataman “Beşikdüzü Trabzon’un giriş kapısıdır. Beşikdüzü’nde atıl kalan bir yatırımı Beşikdüzü’nün karşılaması zordur.

Sayın başkanımız konunun fizibilitesini yaptırdı. Bir toplantıda sayın Ramis Uzun da vardı bu konuyu görüştük. Benim oyum teleferiğin Trabzon büyükşehir Belediyesi tarafına alınmasıdır. Bugün alsak 3-4 milyon bir maliyeti var. Sayın Başkan Zorluoğlu Ankara’da şuan. Bu konuda görüşmelerini yapacak. Ama başkanımız bu konuya olumlu bakıyor.” İfadelerini kullandı.

Kaynak :Haber61.net

En son Haberler