Diğer Haberler Son Dakika 

Heyalan Şalpazarı,Beşikdüzü Yolunu Kapattı

Trabzon Şalpazarı Beşikdüzü Karayolu’nun bulunduğu Kireç mahallesi Atatürk  caddesi üzerinde akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması Şalpazarı Beşikdüzü Karayolunu trafiğe kapattı.

Alınan bilgilere göre Karadeniz Bölgesinde dün geceden itibaren devam eden yağmurla suya doyan toprak kütlesinin bu akşam  18.00 sularında İlçe merkezinde görevli Özmen S. İdaresindeki aracıyla Şalpazarı’ndan Beşikdüzü’ne seyrettiği sırada kendine göre yolun solundan toprak ve kaya parçalarının düştüğünü görmesiyle beraber aracını kenara çektiğini ve akabinde de Beşikdüzü’nden heyelan olan bölgeye gelen araçları durdurarak yol güvenliğini sağladığını belirtti.

Heyelanı gören duyarlı vatandaş İlçe emniyet amirliği, Belediyeye haber vermesinin ardından Şalpazarı Şehit Olgun Gülay İlçe emniyet Amirliği tarafından kaza yerinde güvenlik şeridi oluşturuldu.

Havanın karanlık olmasından dolayı heyelanın yaşanmış olduğu alan üzerinde bulunan Talip Kaya’ya ait bina altında bulunan ineklerin sahibi heyelanın olduğu alandan kendi imkanlarıyla daha güvenli bir bölgeye nakletmeye çalışıyorlar.

Şalpazarı Beşikdüzü Karayolu Atatürk caddesi üzerinde meydana gelen toprak kayması sonucu kapanan yolun tek şeritten ulaşımın kontrolü olarak sağlandığını belirten Şalpazarı Belediye Başkan Vekili Mustafa Özendi kaza ihbarını alır almaz olay mahaline ulaştık ve Karayolları ekibin arayarak bilgilendirmede bulunduk dedi.

http://salpazari61.com/

En son Haberler