Yöresel Haberler 

Gönüller Acısu`da Buluştu

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve Eşi Sema Kızılcık, Şalpazarı Kaymakamlığı`nın ile Şalpazarı ve Geyikli Belediyeleri`nin ev sahipliğinde Acısu`da düzenlenen yemekte Şehit Aileleri ve Gazilerle biraraya geldi.

 

Yemeğe Şehit Aileleri ve Gazilerle, Dernek Yöneticileri, Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Turgay Aras, Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Tonya Kaymakamı Yeliz Yıldızhan, Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen de katıldı.

 

Yemekte bir konuşma yapan Vali Kızılcık; “Gönül Buluşmaları adıyla Trabzon`un tüm İlçelerinde Kaymakam ve Belediye Başkanlarının ev sahipliğinde düzenlenen bu yemekte sizlerle beraberiz. Gönül Buluşmaları organizasyonunda katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Gönlümüz hep sizinle beraber. Şehitlerimizin kanlarıyla vatan haline getirilmiş bu toprakları korumak uğruna gözünü kırpmadan şehit olmuş şehitlerimizin yakınlarına biz toplum olarak devlet olarak her türlü ihtimamı göstermek durumundayız. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın talimatları bu yönde. Ama bizim inancımız, devlet anlayışımız devlet tasavvurumuz da bunu gerektiriyor.” dedi.

yenisalpazari.com

En son Haberler