Yöresel Haberler 

Trabzon’un Düşman İşgalinden Kurtuluşu

Trabzon Belediyesi, Trabzon’un düşman işgalinden kurutuluşunun 92. yıldönümü kutlamaları kapsamında bugün Meydan Parkı’nda biz dizi etkinlik yapacak.

Mehter Konseri, Halkoyunları ve Mehmet Yılmaz konserinden oluşacak etkinlikler saat 12.00’da başlayacak.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü nedeniyle düzenlendikleri etkinliklere vatandaşları davet ederek, ” Kurtuluş kutlamaları çerçevesinde her yıl uluslararası Trabzon Yarı Maratonu ile birlikte çeşitli kültürel ve sanatsal faaliyetler yapacağız. Bu anlamda 20 Şubat Cumartesi günü saat 12.00’da Meydan Parkı’nda yapılacak kutlama etkinlikleri kapsamında Belediyemiz Mehter Takımı konser verecek. Etkinliklerde ayrıca halkoyunları gösterileri ve mahalli sanatçımız Mehmet Yılmaz konseri yer alacak. Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunu kutlamak için yapacağımız etkinliklere tüm Trabzonlu hemşerilerimi davet ediyorum” dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu, Pazar günü’de 30’uncusu yapılacak olan 24 Şubat yarı maratonu takip etmek için zamanı müsait olan vatandaşlar yarış güzergâhında sporculara destek olmasını istedi.

Kaynak:Günebakış

En son Haberler