Kaybolan İbrahim Kalyoncu’nun Kemikleri Bulundu.

Tonya´da 30 Aralık 2010 tarihinde kaybolan İbrahim Kalyoncu’nun kemikleri  bulundu.Acısu ile Bayra arasında bulunan Şelenk ormanında ulaşılan kemikler kriminoloji laboratuvarına gönderiliyor.

Piknik yapmak amacıyla yöreye çıkan vatandaşlar, ateş yakmak için odun toplarken çalılıklar arasında kemiklere rastladılar. Önce hayvan iskeleti olabileceğini düşünmüşlerse de dikkat edince ayaklarında bulunan çoraplardan insan kemiği olduğunu belirlediler.

İskelet halinde, sadece kemiklerinden bir bölümü kalan ceset üzerinde giyecek olarak kıl dokuma çorapların bulunduğu, görgü tanıkları ve aile yakınları, ceset üzerinde bulunan kıl çoraplardan kemiklerin İbrahim Kalyoncu’ya ait olduğunu ifade ettiler.

Görgü tanıkları durumu güvenlik güçlerine bildirdi.  Cesedin bulunduğu yere gelen yetkililer incelemelerde bulundu. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemeden sonra, kriminoloji laboratuvarına gönderilmek üzere kemikler toplandı. İncelemenin gece geç saatlere kadar sürdüğü, laboratuvar incelemesinden sonra ölüm nedeninin ortaya çıkacağı bildirildi.

Trabzon Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemede alınacak örnekler, kriminoloji laboratuvarında değerlendirilecek.

Cumhuriyet Savcılığınca olaya el konulduğu ve soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

Karşular Mahallesi’nden olan Kalyoncu, 30 Aralık 2010 akşamı, mahalledeki kahvehaneye gitmek üzere evinden ayrılmış ve bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Sivil savunma ekiplerince yapılan aramalardan da bir sonuç çıkmamıştı.

besikduzugazetesi.com

Konuyla ilgili diğer haberimiz için TIKLAYINIZ.

En son Haberler