Yöresel Haberler 

Başkan Uzun’a Anlamlı Hediye

Yetişme Çağındaki Çocukları Koruma Derneği Başkanı Nuray Usta ve beraberinde Mutlu Çocuklar Derneği Trabzon bölge direktörü Asım Kurumahmut, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun’u makamında ziyaret etti.

‘Rüya İşleyen Bakır Parmaklar’ Projesi’ çerçevesinde çocukların Türk Bayrağını işledikleri el emeği bakır işlemesini başkan Uzun’a takdim eden Yetişme Çağındaki Çocukları Koruma Derneği Başkanı Nuray Usta; “Başkan Ramis Uzun’un derneğimize yaptığı katkılar takdire şayan. Her konuda bize destek oluyor. Kendisine teşekkür ediyorum.”dedi.

Projenin amaçlanan hedefe ulaştığının altını çizen Dernek Başkanı Usta, “Proje nedeniyle çocuklarla birlikte el sanatları konusunda bir çalışma gerçekleştirdik. Kurs sonunda ortaya çıkan değerli ürünlerden bir tanesini takdim etmeyi uygun gördük. İçişleri Bakanlığı ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz bir proje. Derneğimiz Yetiştirme Yurdu’nda kalan çocuklarımızın sosyal hayatını geliştirmek için kuruldu ve bu yönde çalışmalar yapmaktadır. Çalışmaların içerisine bu projeyi de dahil ederek, yavrularımızın meslek edinmelerini sağlamaya çalıştık. Projenin amacına ulaştığını düşünüyorum. Çocuklarımız ile 8 aylık bir çalışma yaptık. 8 ay boyunca çocuklarımız ile çok hoş vakitler geçirdik. Onlardan da bir şeyler öğrendik. Yeni projeler de hazırlıyoruz” şeklinde konuştu.

Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun’da; “Çocukların eğitiminde büyük çaba sarfeden başta dernek başkanı Nuray Usta ve tüm emeği geçenleri kutluyorum. Bundan sonrada Beşikdüzü Belediyesi olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğim.”dedi.

Beşikdüzühaber

En son Haberler