Diğer Haberler Son Dakika 

Blacpoınt Parfüm Beşikdüzünde

Her söz, her cümle mutlak bir nokta ile son bulur. Parfümde son nokta blackpoınt, sloganıyla benzersiz koku çeşitleri ve üstün kalitesiyle, Türkiye´de büyümeye devam eden firma Beşikdüzü ilçesinde bayi açtı.

Hanife Barutçu tarafından Barutçu Parfümeri ünvanıyla hizmet verecek işyeri açılışını; Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun ile Adliye Yazı işleri Müdürü, ADD Başkanı Adil Kurtoğlu birlikte yaptı.

Yurtiçi ve Yurtdışında natural parfümeri’ye ait same ve Blackpoınt markaları ile corner,stand ve franchising olarak 500’e yakın satış noktası bulunan firmanın yurt dışında Almanya, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Gürcistan, Hollanda, Irak, İngiltere, İrlanda, Kazakistan, Kenya, KKTC, Malta, Nahçivan, Tanzanya gibi ülkelerde satış noktaları bulunuyor. Özellikle Blackpoint markası sadece parfüm satışı yapan showroom tarzı mağazaları ile Avrupa’da olduğu gibi yurtiçinde de son 3 yılda 70 mağaza açarak büyük bir pazara sahip oldu. 2012 yılı sonuna kadar 100 mağaza hedefi olan markanın, sektörde yurt dışında olduğu gibi yurt içinde de lider olma yolunda yatırımlarına devam etmektedir.

Beşikdüzügazetesi

En son Haberler