Bizden Haberler Fotoğraflarımız Son Dakika 

Resullü’de İftar ve Mevlit Yapıldı”Foto”

Ülkemiz ile tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinden sonra özlem duyduğumuz birlik,beraberlik kaynaşma günlerini tekrar yaşamanın mutluluğu içindeyiz. Resullü mahallesi sakinleri 15 Nisan 2023 günü Geleneksel olarak 4. sünü düzenledikleri sokak iftarı ve mevlit-i şerifte biraraya gelerek okunan Kuran-ı Kerim ve Mevlit-i şerif ile dualara hep birlikte Amin dediler.

Resullü mahallesi merkez cami avlusunda ve cami alt katı içerisinde yapılan programda unutulan imece yardımlaşma örneği ile hazırlanan servis ,tek tek mahalle kadınları tarafından sarılan karalahana sarması,Ayşe ablamızın elinde lezzet bulan çorbası ile mahalle genç delikanlıları tarafından yapılan hizmetler özlem duyduğumuz birlikteliği bir kez daha bizlere hatırlattı.

İftar ve Mevlit programına İYİ Parti Trabzon 1.sıra Milletvekili adayı Yavuz Aydın Bey’in eşi Songül Aydın, İlçe Kandılar Teşkilatı ,İlçe Bşk. Yardımcısı Hayri Dübüş ,Beşikdüzü Belediye Başkan vekili aynı zamanda CHP ilçe Bşk. Yardımcısı Cemal SEZGİN ,AK Parti ilçe teşkilatı Ali AL,İlyas LATİFOĞLU,Osman ÇAVDAR,Ali Saim ÇOLAK ,MHP eski ilçe başkanı ve esnafımız Erdal AÇIL eski MHP yönetim kurulu üyesi Uğur TAŞ ,Beşikdüzü ilçe Jandarma Komutanı Hamit TAŞ, Mahalle muhtarı Mustafa DEMİRCİ Dolanlı mahalle eski muhtarı Mustafa DÜBÜŞ,Resullü mahalle esnafları Hasan ÇALIŞKAN,Mehmet ÇOLAK,Şenol DEMİRCİ,Mehmet TAŞ,Ziya DEMİRCİ iftar programına teşrif etmişlerdir.

İftar programında Kuran-ı Kerim ve Mevlit-i Şerif tilaveti okuyan Beşikdüzü ilçe cezaevi vaizi Yalçın ALTINTAŞ,Beşikdüzü diyanet gençlik merkezi manevi danışmanı Rahman SAĞLAM,Oğuz mahalle imam hatibi Ali KASIMAY,Dolanlı mahalle imam hatibi Derviş GÜVEN,Resullü mahalle eski imam hatibi Davut BAYRAKTAR ,mahalle imam hatibi Erol ALTUN,mahalle emekli imam hatip İsmet KILIÇARSLAN ,mahalle hafızlarından Mustafa TAŞ iftar programına teşrif etmişlerdir.

Resullü mahalle sakinleri yanı sıra komşu mahalle sakinlerininde katılım sağladığı iftar programı yoğun bir katılım ile gerçekleşirken emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

En son Haberler