Bizden Haberler Son Dakika 

Mahalle adına İftar ve Mevlit Daveti

Pandemi sürecinde yasaklardan dolayı ara verilen sokak iftarları tekrar hayat bulmaya başladı,bu vesile ile Resullü mahalle sakinleri 15 Nisan 2023 günü sokak iftar geleneğini tekrar başlatmanın sevincini mutluluğunu yaşamaya hazırlanıyor.

Resullü mahallesi merkez cami avlusunda mahalle sakinlerinin ve komşu mahalle sakinlerinin katılımı ile yapılacak olan sokak iftarı ve mahalle adına okunacak olan Kuran-ı Kerim ve mevlit-i şerif 15 Nisan 2023 günü yapılacaktır.Mahalle muhtarı Mustafa Demirci ile Niyazi Çolak,Sinan Çolak ve Ahmet Kılıçaslan (Halil oğlu)’ın organizesi ile hazırlıklar başlamıştır. Yapılacak iftar ve mevlit-i şerif destek olmak ,maddi ve manevi yardımlaşma ruhuna eşlik etmek isteyenler muhtar Mustafa Demirci ,Niyazi Çolak ve Sinan Çolak iletişim kurabilirler.

Yapılacak olan mahalle iftarı ve mevlit’i şerif tüm mahalle sakinleri ile komşu mahalle halkı sitemiz aracılığı ile davet edilmektedir.Rabbım şimdiden okunacak olan Kuran-ı Kerim ve Mevlit-i şerif ile iftar programını kabul eylesin.Herkesin eline yüreğine sağlık olsun.

Niyazi Çolak : 0 539 651 23 17

Sinan Çolak : 0 543 743 45 97

Ahmet Kılıçaslan :0 538 418 22 43

En son Haberler