Güncel Haberler Son Dakika 

Fırtına Trabzon’da Etkili Oldu

Bu gün Trabzon genelinde etkili olan fırtına sahil bandında daha çok hasara yol açtı. Haber merkezimize gelen telefon ve görüntüler nezdinde hazırlamış olduğumuz habere göre  Saat 16.00 sularında bir anda havanın patlaması nedeniyle ortalı toz duman oldu.

Aniden çıkan fırtına nedeniyle bazı inşaatların, sitelerin ve evlerin çatıları uçtu. Edindiğimiz bilgilere göre  Vakfıkebir genelinde MTAL ‘de çatının bir kısmı uçtu. Ayrıca 112 acil istasyonunun yanında bulunan halı sahada ciddi manada maddi hasar meydana geldi. Bazı mahalle yollarında ağaçlar yolu kapattı. Yol açmak için çalışmalar başlatıldı. Bazı araçların üzerine elektrik direkleri devrildi. Vakfıkebir Beşikdüzü sahil arasında da bazı reklam panolarının devrilmesi  Beşikdüzü ilçe merkezide bulunan Trafik ışığı devrilmesinin akabinde Beşikdüzü İlçe merkezinde etkili olan çatı uçmalarından uçan çatıdan kopan saç parçasının bir kişiye isabet etmesi sonucu yaralandığı akabinde e 112 ekibi tarafından hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Yapılan uyarıda gece saatlerinde şiddetli fırtına ve yağmur beklentisi olduğundan vatandaşlar uyarıldı.  Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta bugün ilçemizde meydana gelen fırtına sonucunda Tarlacık Mahallesi yol güzergahında koparak yolu kesen ağaçları kaldırırken kalçasından yaralanan çalışma arkadaşımız Coşkun Baştan’a şifalar diliyoruz dedi.

61.com.tr

En son Haberler